Günaydın
2000 Yılından Bu Yana Endeks Hareketlerinin Günümüze Uyarlaması...
Collapse
X
-
taka abi...
günaydın, hayırlı, bol kazançlı haftalar
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın esnaf...
hayırlı işler, bol kazançlar... her daim PALA ile aynı yönde olasınız
yine kritik birgün yaşayacağız, bugün
ya LONG DEVAM, ya da TEPEDEN DÖNÜŞ sinyalinin gelmesi olası bugün...PİYASA yı iyi okumuşmuyum abi ?PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarar rakamı
77700--800 olacak... bence
eğer oralara gelir ve üzerine atabilirsek, perşembe günü aşağı doğru boynunu büken MACD ı tekrar yukarı çevirip kendine yukarlarda yeni hareket, marj aralığı yapacak
oralara gelip, geçemez ve aşağı dönerse... kısa-orta vade de TEPE olup, aşağı yöneleceğiz
SPOT, DOW, DAX... seanslıkları bayağı bozulmuş durumda
önümüzdeki süreçte endeksleri yukarı götürmeyi düşünüyorlar ise... bugün SON ŞANSLARI
hepsinde şöyle uzun, güzel YEŞİL BAR atmaları lazım...
atamazlarsa, bizde ŞORTA döneriz büyük ihtimal ile
var mı yanlış düşündüğümüz yeri ?
vereceğin AKIL yoksa bana, bunlara göre oynayacağım abi
Yorum
-
pegam bantlar 5 mn de yatay kırılım aşağı olabilir.bu yüksek ihtimal gibi bende.bakalım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bant yataylandı derken alt dip kırılımı yaklaşık76200 de üst bant ise 77800 de.hangisi olursa yön odur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
cumadan bu güne neden sağlam kaldığımızın, neden düşmediğimizin... açıklaması belki budur

29 haziran ( vadenin son günü ) dan itibaren pasta
işlemler 76--77 aralığından geçti
yani 76--77 aralığından açılmış 21000 long var... ve bence bunlar güçlü el
bu tutuyor piyasayı
şahsi kanaatimde, CİTİ ve CSM yi zarara sokabilecek güç karşı tarafta YOK
Yorum
-
iki yönde kazanıyor dikkatttt.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
bir tek kazanamayan benim abi... bi kurşun mu döktürsem, elimemi şeeytsem kitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriki yönde kazanıyor dikkatttt.
bi gudubetlik var üzerimde ya bilemedim
Yorum
-
pegam sabah dedim yatayda iki yön dalgala bu iki yön kazanıyor ve bunun sonu kırılım öle 1-2 bincik olmaz.sende kapa aç yapacan olacak bitecek.700 de tek emrim duri.alsın bakalım bende görem.hehe nasıl olsa tahsilatı sonra yapacaz.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir tek kazanamayan benim abi... bi kurşun mu döktürsem, elimemi şeeytsem ki
bi gudubetlik var üzerimde ya bilemedimŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ula palanın pcyi biri heclasın yoksam gudurdu bu.çok can yakacak.yaktıklarının dışında.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
biliyorum abi gördümtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegam sabah dedim yatayda iki yön dalgala bu iki yön kazanıyor ve bunun sonu kırılım öle 1-2 bincik olmaz.sende kapa aç yapacan olacak bitecek.700 de tek emrim duri.alsın bakalım bende görem.hehe nasıl olsa tahsilatı sonra yapacaz.
maliyet yüksek olunca kaç hamle kaçırdım... 77500 den veremedim, sonra da kaçtı
Yorum
-
pala suyu bulandırıp balık tutiyy uyy uşaklar.dikkatli olunnn.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
indim bayıra koyverdim çayıra formasyonundayız.hahahaŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
günlük 10 ho yarın destek olamazsa 20 ho hedef olur.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
arkadaşlar tüm piyasalarda adam gibi düzeltmeler olurken bizde daha kıl kıpramadı buda beni kıllandırmakta.bundan dolayı kısa pozlarımı tutmaya devam edeceğim.herkeze kolay gelsin.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum