2000 Yılından Bu Yana Endeks Hareketlerinin Günümüze Uyarlaması...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • VIX100
    Tecrübeli
    • 03 Kasım 2011
    • 1945

usta iyisin hadi 650 ye vurdu,keyfin yerine gelmiştir
    oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• Koala
      Tecrübeli
      • 27 Şubat 2009
      • 137

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hadi la PALA... bunalttın... vallahi daraldım

600 den vereceem bak... 14:45 ten önce flate geçmem lazım... ne halt yiyeceğiniz belli olmaz sizin
      Tebrikler ve 925

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1922

Pega dostum..Her zamanki gibi akıl dolu cevaplarınla beni şaşırtıyorsun..

işc günlük..5 ve 22 günlük ortalamalar..

Bunu göre neden hala LONG da ısrar ediliyor..

22 günlük hareketli ortalama 4.39 da..

Mesela..demi..

Tekniğe neresinden baktığın belli..Short oğlu short olmak gerek şimdilerde o zaman..Bu grafiğe göre 22 günlüklerden ne zaman bu kadar uzaklaşmısaaa...

Bu arada ADEL de yıllık bazlı grafiğe 5 günlük HO mı çektin..Ben mi yanlış gördüm..

ekaya ne diyon bu işe..

Yorum

• PEGA_SUS
          Yasaklı
          • 21 Ağustos 2011
          • 2790

hadi la PALA... bunalttın... vallahi daraldım

600 den vereceem bak... 14:45 ten önce flate geçmem lazım... ne halt yiyeceğiniz belli olmaz sizin
          ben bilmem mi malımı yaa

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Pega dostum..Her zamanki gibi akıl dolu cevaplarınla beni şaşırtıyorsun..bu arada ADEL de yıllık bazlı grafiğe 5 günlük HO mı çektin..Ben mi yanlış gördüm..

ekaya ne diyon bu işe..
            hee... ya ne çekeceedim abi

2008-2009 da 10 GHO destek olmuşta zıplamışya... 2010 da 5gho dan zıplamışya

yıllığın 5 gho sı... karar rakamınıdır...

haftalığın 785.000 gho sından GUVVATLIDIR...

bu endeks 1 senedir niye düşmüyor sanıyorsunuz ?

5 gho dan destek alıyor... bolinger e vuracakmış gibi gidiyor namıssız

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1922

Sen pariteden haber ver..Teknükçüüü..1.27 hedefi ile long açmış olsa idin sabah forex de..Şimdi batmıştın biliyon demi..
              1.2440 okuyorum şu an..

He birde en az 1.27 imiş....

Yorum

• EKaya
                Aktif
                • 19 Ağustos 2011
                • 270

ekaya ne diyon bu işe..
                gecelik mevduat 0
                faizde indi..

ingilizler birbirlerini yiyorlar..
                her taraftan gubre daglari cikiyor..

kokuyor abiii.....
                olan gene vatandasa olucak... vatandasin basina gelebilecek en kotu sey (pala icin en iyi sey)
                gercek olur...

global versyonundan istereeemm...

Yorum

• PEGA_SUS
                  Yasaklı
                  • 21 Ağustos 2011
                  • 2790

Sen pariteden haber ver..Teknükçüüü..1.27 hedefi ile long açmış olsa idin sabah forex de..Şimdi batmıştın biliyon demi..
                  1.2440 okuyorum şu an..

He birde en az 1.27 imiş....
                  bak ben ne demişim... bugün mü 1,27 demişim

paritede en az 1,27 gibi hedef var...

1-2 gün daha hafif eksi yatay seyredip, şortçuları kasaya dolduruuuup....

29 haziranda SOKTUĞU gibi bi bar sokacak... en az 1,27 ye kadar

büyük ihtimal hafta sonu bi DALAVERE çevrilecek yine...
                  kasayı dolduruyoz şimdi

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

PALA nın güzelliğine bak... barın dokunduğu noktalara

bizde hamle yanlışı yaptık.... günlük rakam 77425 in altında long açmamak lazımdı
                    buralardan yukarı dönüp, kırmızıya 78 lere yönelmemiz lazım yarın...

yoksa bahsettiğim günlüklerdeki DÖNÜŞ e oynar pala... (çok ihtimal vermiyorum ama, tetikte olmakta faide var )

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1922

Ok dostum sen haklısın..Shortçu doldurup 1.27 ye sürerler..

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

danalar maşallah eyi böğürdü.ayular ise sevinemedi.istediklerini alamadı.ağam istopları patlattı ve ayular sevinemedi.emme öğlen güç kaybı var dedimdi.
                        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• PEGA_SUS
                          Yasaklı
                          • 21 Ağustos 2011
                          • 2790

yatırım tavsiyesi olmadan...

şöyle 2-3 günlük tahmini analiz yapıp... yatayım

şartlar değişirse güncelleriz

fıçırlar eksi biraz... dax ta 6450 ye kadar bir düzeltmenin fitili ateşlenmiş, yapacak gibi duruyoooorr...

perşembe ve cuma ABD de veri üstüne veri gelir

bunlar ile cuma 1. seans sonuna kadar, biraz AŞAĞILARA geliriz...

VOB da 500 en fazla 1000 puan gibi... ama bu gelişte PALA şort açmaz, kendi longları yazar altlara, yine şort diğere yeni şort açtırır

sonrası 3000 puan yukarı gömecek bir HABER, veri düşürür piyasaya...

nerden bildin PEGA ? aha burdan bildim

paritede en az 1,27 gibi hedef var... 1-2 gün daha hafif eksi yatay seyredip, şortçuları kasaya dolduruuuup....

29 haziranda SOKTUĞU gibi bi bar sokacak... en az 1,27 ye kadar

büyük ihtimal hafta sonu bi DALAVERE çevrilecek yine...

bu yüzden CUMA günü ilk seans düşüklerinden LONGA dönmeyi planlamaktayım

tabiki o zamana kadar takip edip, değerlendirecez... söylediklerim şimdilik TEORİDİR... gerçekleşme durumlarına göre yeniden değerlendireceezz yani

iyi geceler dostlar
                          akşam yazdığım bu hamle gerçekleşti... ECB nin faiz kararından haberim yoğudu akşam, sabah aracı kurumdan öğrendim... o biraz pariteyi çok gömdü

dax dediğim 6450 lere gidip... 525 kapattı...

cuma sabahı longa dönecez dedik ama uygulamadık... erken zıpladık... biraz böörttü eksper abi sağolsun

ama şu kasaya şortçu doldurma... işi paritede değilde VOB da yapıldı gibi sanki

CİTİ nin 4000 long açması biraz yüreğime su serpti... karşı tarafta İŞYATIRIM 3000 olmasaydı daha iyi olacaktı

neyse

yarın dananın kuyruğu kopacak... kritik birgün

kırmızılar gerçekleşti... maviye bakacaaz.. olacak mı olmayacak mı ?

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

pegam heç bişicik olamaz.az daha oynaşcaklar.hehehehe

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

dowda gırmızımsı olmuş danaların uykusu kaçar artık.ayularda fdow bakarken zabahı bulurlar.

Yorum

• PEGA_SUS
                                Yasaklı
                                • 21 Ağustos 2011
                                • 2790

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                dowda gırmızımsı olmuş danaların uykusu kaçar artık.ayularda fdow bakarken zabahı bulurlar.
                                yok abi... kafayı yastığa koyduğum billah, öküz gibi zıbarmışıyım... zor kalktım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information