Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
2000 Yılından Bu Yana Endeks Hareketlerinin Günümüze Uyarlaması...
Pega dostum..Her zamanki gibi akıl dolu cevaplarınla beni şaşırtıyorsun..bu arada ADEL de yıllık bazlı grafiğe 5 günlük HO mı çektin..Ben mi yanlış gördüm..
ekaya ne diyon bu işe..
hee... ya ne çekeceedim abi
2008-2009 da 10 GHO destek olmuşta zıplamışya... 2010 da 5gho dan zıplamışya
yıllığın 5 gho sı... karar rakamınıdır...
haftalığın 785.000 gho sından GUVVATLIDIR...
bu endeks 1 senedir niye düşmüyor sanıyorsunuz ?
5 gho dan destek alıyor... bolinger e vuracakmış gibi gidiyor namıssız
danalar maşallah eyi böğürdü.ayular ise sevinemedi.istediklerini alamadı.ağam istopları patlattı ve ayular sevinemedi.emme öğlen güç kaybı var dedimdi.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
pegam heç bişicik olamaz.az daha oynaşcaklar.hehehehe
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum