altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

erkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn repalize
    siz yeni başladınız müptelası olmaya
    ben 3 yıldır müptelasıyım
    repalize Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn erkmen bu zamana kadarki okuduklarım anlamaya çalıştıklarım boşa gitmiş sayıldı doğru yolu bulduk hidayete erdik : ilk defa bi para kazanacağımıza dair ümit yeşerdi bu bile mutlu etti

tesukkurler usaglar....sevgiler karsilikli.....

lem aslinda eyi insanimda....eccik giciklik var....ele yaratmis yuce rabbim....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

lem kuzu seni okurken gülmekten kasılıyom.çok gözel döktürüyon şiir gibisin maşallah arada çalı dibine kaçsanda,işi eyi idare ediyon.devamını dilerim.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• bir bilmeyen
        Katılımcı
        • 21 Ağustos 2011
        • 93

Sn Guzu , ben bir trader değilim, daha doğrusu trade edecek kadar param olmadığından, değildim. Bir gün biraz birikti ve yurdum insanı olarak şu mevduatımı nereye yatırayım hesabı ile siteyi ve bu borsa nasıl bir olay derken topiğinizi keşfettim.
        O kadar hoşuma gidiyor ki, sizleri karikatür kahramanlarının maceralarını izleyen bir çocuk gibi her gün takip ediyorum. Yeni macera için sabırsızlanıyorum. Esas oğlan sizsiniz, zaman zaman dara düşseniz de Abdülcanbazın Osmanlı tokadını her zaman vuruyorsunuz.
        Son hafta maceralarında baş kahramanın felsefi derinliğini de gördük, daha bi sevdik. Show must go on!
        Saygılarımla

Yorum

• bir bilmeyen
          Katılımcı
          • 21 Ağustos 2011
          • 93

Bu arada mal mal da okumuyoruz. Hem eğleniyoruz, hem heyecanlanıyoruz, hem de öğreniyoruz. Futbola Real alt yapısında başlamak gibi..
          Çıkınca ortalama topçudan iyi olcaz inşallah, Madrid'te devam edemesekte..

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

64 600 den shortladim....63 700 ucun...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

hafta sonuna short girmem....mutlaka kaparim bugun...zararda olsa....

emme...

63 000 lerden long girerim...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                lem kuzu seni okurken gülmekten kasılıyom.çok gözel döktürüyon şiir gibisin maşallah arada çalı dibine kaçsanda,işi eyi idare ediyon.devamını dilerim.
                bir bilmeyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sn Guzu , ben bir trader değilim, daha doğrusu trade edecek kadar param olmadığından, değildim. Bir gün biraz birikti ve yurdum insanı olarak şu mevduatımı nereye yatırayım hesabı ile siteyi ve bu borsa nasıl bir olay derken topiğinizi keşfettim.
                O kadar hoşuma gidiyor ki, sizleri karikatür kahramanlarının maceralarını izleyen bir çocuk gibi her gün takip ediyorum. Yeni macera için sabırsızlanıyorum. Esas oğlan sizsiniz, zaman zaman dara düşseniz de Abdülcanbazın Osmanlı tokadını her zaman vuruyorsunuz.
                Son hafta maceralarında baş kahramanın felsefi derinliğini de gördük, daha bi sevdik. Show must go on!
                Saygılarımla

ha ha ha...saolun....

hadise sudur....borsaci yalnizdir hep....su anda onumde 3 ekran....duvarlar ve ben varim

burada gece yarisi....saat 4....kimse yok....sizle konusuyorum iste...

al yukari basiyor....kudurdu gavat....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

seni igitler ustunde gidesin...surum surum olasin gavat....uykum kacti....gelde uyu....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

usaglar...

12 30 kapanisi diptir....marginleri arada halleder durzu....

Yorum

• UJI
                      Yeni Üye
                      • 08 Eylül 2011
                      • 19

Kuzu 12:30 kapanışında 63 000 i arayacakmıyız, yoksa neyse o mu?

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

commerbank a kotu gomuyorlar...yuzde 8 assagida...zabah daha derindi....batacaklar belli...YAN YAN YURUYORLAR...

Gizana gelmis it gibim...gelen gomuyor...giden gomuyr uc gundur....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

neyse o spotta....

Yorum

• k3r3m
                            Aktif
                            • 31 Temmuz 2011
                            • 665

Sayin kuzu
                            Ozel olacak belki ama ben de oyle bol ekranli bir sistem kurmayi dusunuyorum
                            Bir ekranda sadece imkb
                            Birinde pariteler ve endeksler
                            Birinde de forum.

Dogru mu dusunuyorum
                            Sizinki nasil birsey cok ozel degilse

---
                            I am here: http://maps.google.com/maps?ll=39.888541,32.815830
                            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• saseryu
                              Yeni Üye
                              • 17 Ağustos 2011
                              • 46

abi şifreleri yeni yeni çözebiliyoruz kusura bakma 12:30 öncesi long olmak mı lazım ?

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

bi ekranin sirf forumlar olacak...ters indikator belledigin usaglara bagli olacak....bununla sentimenti ve algilama degisimini olcuyorsun...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information