altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

freesky a...

yazdiklarim seninle ilgili degil....geneldir.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• manif
      Matematikçi
      • 16 Ağustos 2011
      • 752

kuzu şu işini görür mü beyaw?
      grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• manaw
        havacı
        • 28 Ekim 2011
        • 896

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bugun...14 000 ilave kontrat acildi...bunlar hep longdu....adam long yigiyor...FURACAK.
        sn kuzu,

bugün iş kulelerinden 17k kontrat satmışlar... Kontrat sayıları Fitch'in açıklamasından sonra hızlı bir şekilde arttı, ben de bunlar umarım longcu deyuzlardır diye düşünmüştüm ama bu kadar yeni kontrat açılınca da huylanmaya başladım... Tek başına mı sattı... Yeni pozisyon mu açtı, kapattı mı.. ikili, üçlü mü alış veriş yaptılar bilemem... Ama nasıl tepişir veya sevişirler görecez.. skender yola yoldaş istemez.. Bir günde de yedirmezler işe bu kadar kontratı.. Eğer işe sattırana kadar yukarı basarsa süper olur.. Ama korkum, anlaşıp bizle triple yapmaları..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sn kuzu,

bugün iş kulelerinden 17k kontrat satmışlar... Kontrat sayıları Fitch'in açıklamasından sonra hızlı bir şekilde arttı, ben de bunlar umarım longcu deyuzlardır diye düşünmüştüm ama bu kadar yeni kontrat açılınca da huylanmaya başladım... Tek başına mı sattı... Yeni pozisyon mu açtı, kapattı mı.. ikili, üçlü mü alış veriş yaptılar bilemem... Ama nasıl tepişir veya sevişirler görecez.. skender yola yoldaş istemez.. Bir günde de yedirmezler işe bu kadar kontratı.. Eğer işe sattırana kadar yukarı basarsa süper olur.. Ama korkum, anlaşıp bizle triple yapmaları..

her short kontratin karsiligi mutlaka longdur....kucuk yatirimci dedigin adamlarda toplam 1000 kontrat mal anca var....long veya short...

bunlar...birbirlerine karsi oynuyor....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Bear_Bull
            Spread Trader
            • 09 Şubat 2009
            • 773

her 2000 puanda...karanliga kursun sikmaya devam....
            Selamlar Sn Kuzu

1. ilk atılan kurşun Portföye göre Kaç Kaldıraç (Malum buradakiler bilmeden jarjörü tek seferde boşaltabilirler) Para yönetimi yapmak beceri ister

2. ikinci atılan kurşun ağırlığı, birinci kurşun ağrlığı ile eşit mi? daha ağır mı?

3. Kaç kurşun daha atılabilir veya nerede pes edilir. (bunlar baştan yazılırsa ) sizi okuyup aynısını uygulamaya kalkanlar da hesap kitaplarını ona göre yapabilirler KUZU malı götürüp yerken (karları cebe atarken) ağızlarının suyu akıp , cam arkasından bakakalmazlar.;)

selamlar.

500 - 1000 ve 1500 lük sabit ve katlamalı örnekleri aşağıda var isteyen olursa
            2000 ve üstü puanlar içinde hazırlayıp gönderebilirim.

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• manaw
              havacı
              • 28 Ekim 2011
              • 896

her short kontratin karsiligi mutlaka longdur....kucuk yatirimci dedigin adamlarda toplam 1000 kontrat mal anca var....long veya short...

bunlar...birbirlerine karsi oynuyor....
              Sn kuzu,

Işc'nin tek başına bu kadar pozisyon almasına, agresif bir şekilde satıcı olmasından huzursuz oldum, işkillendim. Yoksa illa ki birisi satarken diğerisi alacak.. Bu yüzden şeyettirdiydim..

Duymak istediğim bu konu hakkındaki görüşünüzdü. Ama cevabınızda bir tarafın yüklü satıcı, karşı tarafın nispeten dağınık alıcı olmasından rahatsız olmadığınızı anladım... Cevabıı da dolayısı ile almış oldum...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Selamlar Sn Kuzu

1. ilk atılan kurşun Portföye göre Kaç Kaldıraç (Malum buradakiler bilmeden jarjörü tek seferde boşaltabilirler) Para yönetimi yapmak beceri ister

2. ikinci atılan kurşun ağırlığı, birinci kurşun ağrlığı ile eşit mi? daha ağır mı?

3. Kaç kurşun daha atılabilir veya nerede pes edilir. (bunlar baştan yazılırsa ) sizi okuyup aynısını uygulamaya kalkanlar da hesap kitaplarını ona göre yapabilirler KUZU malı götürüp yerken (karları cebe atarken) ağızlarının suyu akıp , cam arkasından bakakalmazlar.;)

selamlar.

500 - 1000 ve 1500 lük sabit ve katlamalı örnekleri aşağıda var isteyen olursa
                2000 ve üstü puanlar içinde hazırlayıp gönderebilirim.

http://img18.imageshack.us/img18/9885/pozsabit.png

sevgili bear bull....

sistemimi beni okuyanlar biliyorlar....

bende stop loss yok....yerine margin koyuyorum....

4 kez kursun sikiyorum....bazen 1000 puan araliklarla...bazen 2000 ...

bu sefer 2000....tehlke buyuk....dip belli degil...

tum kursunlar sikildiktan sonra....evvelki marginler odenmis oluyor zaten...kalan paran 7000 puan dususte margine yetmeli....

VOB da oynuyan...zengin olmali...ve kodugunu kaybettiginde...gulup gecmeli...

iste miktari buna gore ayarliyacak...ben oyleyim...

verdigin link uygun.

Yorum

• TANCAN
                  Seyirci Üye
                  • 05 Mayıs 2009
                  • 21

Sn. KUZU hisse senedinde de aynı taktikle hareket etmek sonuç verir mi? Teşekkürler...
                  Kim ne yaparsa aslında kendine yapar. Yapılan iyiliklerin de, kötülüklerin de, elbette bir karşılığı olacaktır.

Yorum

• boş
                    Aktif
                    • 02 Aralık 2008
                    • 253

eğer bugün dönerse, büyüksün kuzu
                    helalin var
                    syg

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

sistem geregi....dunki dortte birde 1550 puan kari aldim....

orjinal kontrat sayisina dustum yeniden....65 000 hedef....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

bu sistemde basari....DISIPLINDIR.

Yorum

• boş
                          Aktif
                          • 02 Aralık 2008
                          • 253

IMKB 30 umu kastediyorsun kuzu hocam
                          syg
                          sistem geregi....dunki dortte birde 1550 puan kari aldim....

orjinal kontrat sayisina dustum yeniden....65 000 hedef....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

evet bos....imkb30...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bu verdigim ilk dalga cikis....uc dalga halinde olacak...ve yil sonu....araligi tepeden kapar bu durzu....

sabirli olacaksin....disiplinli olacaksin...haberleri gormuyeceksin....

sadece fiyata ve sisteme konsantre olup....direneceksin....

Yorum

• ainos
                                Aktif
                                • 27 Temmuz 2011
                                • 323

sn kuzu bu iniş nereye kadar?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information