Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ben sahsen Acikladigim oranda LONG'um. Bugunde alttan mallandik. Yarinda stratejim belli.
Benjaminler cikacak, YONCA dusecek dedik.. Benjaminleri alttan aldik elimize, ve ufak ufak satiyoruz.. Sattikca assagi gelen Yoncalari topluyoruz..
Ne zaman ve Hangi sartlarda veya hangi endeks de satacagimi bile yazdim!!
VOB da da stratejim belli?? Rakamlarim belli.
Sari Gaci da da ya bu topikde ya da diger topkide $1.921 tepe seviyesini verdim. Oradan assagi gelecegini yazdim. Nerelere gidecegi de rakam rakam var.
Full service aliyorsunuz lem!! Hayret bisey??
Bak "BaBo bu Boru deeel" yazmassaniz yazmam bi daha ha!!
hahahahahaha
Not; Sehir efsanesi lafimi yil sonu Ralli bekleyenler icin yazdim! Ne o 68.000 endeks filam??
BaBo bu Boru deeel!!
Daha dun yazdigimiz yazi, ortalik kan golune donmus..
AYI husamettin pencesini kaldirmisss..
LONG cular CALI dibinde saklanir iken,
Ebeler bebeleri tingir mingir sallar iken,
Sn Babo neredeyse altı aydır süren sadece okuma süreci sonunda 5.84'ten %10 portföy ile hayatımda ilk kez borsaya girdim.
%3.5 kar ve heyecanla portföy %5 'e indi, Sadece 4 saatte.
Deli mutlu oldum. Ellerinizden öperim.
Yalnız ben % 20 portföy benjaminlere ellemedim.
Bu tahterevalli ne zaman döner? Ben çabuk mu davrandım? Kar cebe yaraşır şiarıyla?
Sn Babo neredeyse altı aydır süren sadece okuma süreci sonunda 5.84'ten %10 portföy ile hayatımda ilk kez borsaya girdim.
%3.5 kar ve heyecanla portföy %5 'e indi, Sadece 4 saatte.
Deli mutlu oldum. Ellerinizden öperim.
Yalnız ben % 20 portföy benjaminlere ellemedim.
Bu tahterevalli ne zaman döner? Ben çabuk mu davrandım? Kar cebe yaraşır şiarıyla?
Sevgili "bir bilmeyen" kardesim..
Bizde bir laf vardir;
Ya hesap bilmiyorsun, ya dayak yememissin.
4 saatde %3.5 kar yazmissin ve cebine atmiyorsun??
Bak ben ne yaptigimi yazmayi pek sevmem. Ama sana sunu soyliyeyim bende "Bugun aldiklarimin tamamini" 6.06 da yolcu ettim.
Arkalarindan yerlere su serptim, el salladim. Cok degil yarin veya bugun seans kapanisa dogru onlar gelir belkide beni bulurlar?
Yorum