BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • k3r3m
    Aktif
    • 31 Temmuz 2011
    • 665

sayın kuzu
    o topiğinizi o bahsettiğiniz forumdan uçurdular.. bir ara vardı şu anda yok

var mı elinde arşiv olan bir müslüman, paylaşacak?
    "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

Guzum süper timing ile piyasadan çekildin helal olsun...

Emlağa yönelmenle ilgili sorum olacak...2012 kriz yılı olmayacak mı sence de? 2012 kriz yılı olursa emlak fiyatları daha da düşmez mi? Ameriga'da Emlak piyasasına neden şimdi girmeye çalıştığını açıklarsan sevinirim.
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• erol.erdem
        Yasaklı
        • 16 Aralık 2009
        • 83

Borsada bundan sonra rally bekleyen yanlış hesap yapar...68.000 falan olmaz...rally buraya kadardı, bu haberleri önceden alanlar rallyyi yaptılar, şimdi malı verecekler....artık short zamanı...

21-08-2011 17:17 #267
        kocamankus

ben imkb100 için bir acemi kuş hesabı yaptım...

üstte max 62640

altta min 47520

Yorum

• zetax
          Yeni Üye
          • 04 Mayıs 2009
          • 27

iyi de neden sayın kuzu.

Yorum

• asi
            Aktif
            • 05 Temmuz 2009
            • 270

adamlar herşeyi önceden biliyolar vay anasını bee.
            63 den longlar vardı oturmayı beceremedik.
            bugunde 74900 den şhortladım 80.000 leri gordu.
            74200 den kapadım.
            timingde hata olmuş alırkene

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

Bense bugünün onları tatmin etmiyeceğini düşünüyorum.

Çünkü bu ani haberle kimseye mal çakamamıştır bu adamlar. Çünkü malsız olanlar şoktaydı

Şimdi yeni normale yani 60-62 seviyelerine alıştıracaklar. sonra yavaş yavaş yukarı belki de.Taa ki 55.000 seviyelerini bizim hafızamızdan silene kadar.

o yüzden 68'i bilemem ama 65'ler bana makul geliyor.

Yorum

• VOLVO
                indikatör
                • 30 Nisan 2009
                • 1448

Bu arada arkadaşlar ;

Çöküş nerede ? 63'den 48'e indik tamam ama şu anda 61 olduk. Ee o halde çöküş nerede ? Görenler insaniyet namına danışmaya başvursun.

Yorum

• hhcrv
                  Yeni üye
                  • 13 Eylül 2011
                  • 38

Volvo
                  Diger topikte bugun mal almiycam diye yazmistin elim klavyeye gitti ben aliyorum piyasa saglam sende al diye ama yazamadim bu topige girip yazdim. 70500 longluyorum diye. Ama bende bilmiyordum not artacagini falan bilseydim gomulurdum zaten. Benimde aldigim sadece 2 kontratti.

Yorum

• asi
                    Aktif
                    • 05 Temmuz 2009
                    • 270

ben okadar şartlanmışımki. hala inanamıyorum bu çıkışa.
                    yarın yıkılacak gibi geliyor piyasa.
                    boyle zamanlarda kim mala atlasa verirlerdi eskiden malı eline
                    ama skender herbişi biliyo onceden.
                    oyuzden bu piyasada kazanmak eşeğe hendek atlatmak gibi bişi oldu

Yorum

• VOLVO
                      indikatör
                      • 30 Nisan 2009
                      • 1448

hhcrv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Volvo
                      Diger topikte bugun mal almiycam diye yazmistin elim klavyeye gitti ben aliyorum piyasa saglam sende al diye ama yazamadim bu topige girip yazdim. 70500 longluyorum diye. Ama bende bilmiyordum not artacagini falan bilseydim gomulurdum zaten. Benimde aldigim sadece 2 kontratti.
                      Sen al desen de almazdım.Üzülme.

Bugün para kazananlar tesadüfen longda ve banka hisselerinde olanlardır. Longda olanlar da tamamiyle tesadüf eseridir. Kanaatim bu. Ya da maliyetleri çok iyi seviyelerdedir.Meslea Karınca gibi. Bu arada o da rakıyı kazandı sanırım

Longlar iş yapmaya devam eder.Bu da son sözüm olsun şimdilik. Düzeltmeler olur. Ama kısa vadede derin düşüş bekleyenler bence biraz fazlaca bekler.

Yorum

• daroka
                        ......
                        • 24 Nisan 2009
                        • 362

arada kaynamasın karınca ile kuzu arasında bi kasa rakı iddaası vardı... sanırım karınca kazandı
                        kuzu üstadım buraya gelince karıncaya bi kasa rakı alırsın artık
                        YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• hhcrv
                          Yeni üye
                          • 13 Eylül 2011
                          • 38

Volvo
                          Tesaduf konusunda haklisin. Dedim ya bilseydim gomulurdum boyumca ...

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

üstatların müsadesiyle
                            uzun çubuk 09.05.2011 düşüşü
                            kısaca açıklarsam mavi çizgi yeşili 31.03 de yukarı kesmiş ve endeks 64-70bin yapmış.mavi çizgi yeşil çizgiyi aşşa kestiği tarih 13.05 teyitli kaç demiş daha sonra 08.07 tariihinde ve 01.08 de tekrar yeşili denemiş geçememiş ve 04.08 de mavinin kırmızıyı aşşa kırması 60500 stop uyla tekrar dönmüş
                            şuan son durumda mavi kırmızı yı yukarı kestiği 53800 den tekrar al vermiş tutda devam etmekte
                            mavi yeşili 3. kez deneyecek ve son 2 denemesindeki gibi dönecekse ki yorulduğunu varsayarak birazda canım öle istediğinden dönmesini beklemekteyim ama gerek geliş açısı gerekse bi aşşada yeşilin kırmızıyı kesmeye gitmesi 58270 üstünde 61000 e gideceğimizi söylmekte yok eğer dönecekse ki herşey salı günü belli olacak ozamanda 56200-54000 rakamları önem arz etmekte

son durum bu şekilde
                            pazar attığım grafikte soru işareti koyduğumuz bölgeyi geçti .daha evvel 2 başarısız denemesi olmuştu not arttırmı gelmesiyle geçtimi geçeceği vardıda geçtimi
                            hernese umarım terse kalan olmamıştır

Yorum

• krokodil
                              Padişah
                              • 28 Nisan 2009
                              • 60

Bense bugünün onları tatmin etmiyeceğini düşünüyorum.

Çünkü bu ani haberle kimseye mal çakamamıştır bu adamlar. Çünkü malsız olanlar şoktaydı

Şimdi yeni normale yani 60-62 seviyelerine alıştıracaklar. sonra yavaş yavaş yukarı belki de.Taa ki 55.000 seviyelerini bizim hafızamızdan silene kadar.

o yüzden 68'i bilemem ama 65'ler bana makul geliyor.

isterse 80 bine soluksuz sorunsuz çıksın yada çıkıyor gibi yapsınlar tek lot mal alırsam mezar taşımı ......o yabancı denen basentoş...ben 22 bin endeksden mal alıp 24 ayda onun anasının nikahı kadar kar ettim..hiç işim olmaz bir dahaki yıkılışa kadar o paracıklarımı yiyecem..hatta kıçımı bilen o paralarla silecem....ahahahhahahah

Yorum

• sercan_2014
                                Yeni Üye
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 125

pala finale gidiyo sanırım.. her şey teknik ew boş..
                                hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
                                umut en büyük işkencedir....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information