evet paritede ilk postayı gömdüm....38....
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gazan mübarek olsun eksper,eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet paritede ilk postayı gömdüm....38....
yarın 1.35 görür mü?
Yorum
-
saol fnt... kuzumun deyimiyle usulet ve suhulet ile öpüyorum....yarın 35 e gelince ...olurmu? gelirmi dersin???barnaklarım kaşındı şimdiden....ha ha haFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergazan mübarek olsun eksper,
yarın 1.35 görür mü?
Yorum
-
asırı alıma girdi yakında pis seyler olacak sankımBEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Uploaded with ImageShack.usYASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
merkel abla yunanla ilgili ağzından bir laf kaçırsa neden olmasın?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaol fnt... kuzumun deyimiyle usulet ve suhulet ile öpüyorum....yarın 35 e gelince ...olurmu? gelirmi dersin???barnaklarım kaşındı şimdiden....ha ha ha
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo abi uykusu gelmese iyi kar yazacakmış.
Babo uyur pala uyumaz
PALA cugum shortcu kiyimina devam ediyor.
Yonca da 6.80 leri kaldirsinlar da Corta doneyim bari.
hehehehe
Yorum
-
PALA da hakli!!
5.56-6.00 araliginda sirtlayip ormana kaldirdigi YONCAYI allayip pullayip geri sahiplerine iade edebilmesi icin biraz zaman gerekiyor.
Ugrasmasi bundandir.
eee onca zamandir dasidi, dadini cikartti, simdi minik guslara-bizlere- servis edecek.
Guzu bosu bosuna bu PALA ya SKENDER adini takmadi?
Demi lem?
Yorum
-
Yok bugunluk dusmeyecek.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşşagıda epey zararlı bir şortcu grup bekleşip duruyor artık....düşecegini hic sanmam....en azından bu günlük....
Fakat bu skender "STOP LOSS" noktalarina degdirmeyi ve STOP patlatmayi cok iyi biliyor.
Eee bende de o kadar guc olsa bende PATLATIRDIM!
Guzuu, erken CORTLADIN lem yine, hangi calinin ardindasin?
Yaralarini yaliyorsun yine.
Sana her defasinda "Yine erken" demekten biktim, sen uslanmadin lem!
Yorum

Yorum