BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • muratti
    Aktif
    • 09 Eylül 2007
    • 266

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lem babo...hersey teknign icinde der...bu dogrudur...adamiin degerini bilin...zaten alingan deyyuzzz....karincayi incitmez...

burada kimsenin üzeceğini sanmıyorum..

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

pozlar aynı....devam...

Yorum

• caglarts
        Aktif
        • 06 Eylül 2011
        • 223

babo ve kuzu abilerin de izni olursa bir şey önermek istiyorum,

bu başlığa kuzu ve babo abiler haricinde kimse yazı yazamasın. ikisine başlığı kilitleme ve açma yetkisi verilsin. sadece ikisi istediği zaman yazabilsin. aksi takdirde yine bilgilerini bizlere aktaran iki abimiz yazmaktan vazgeçer gibi geliyor bana.

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

caglarts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          babo ve kuzu abilerin de izni olursa bir şey önermek istiyorum,

bu başlığa kuzu ve babo abiler haricinde kimse yazı yazamasın. ikisine başlığı kilitleme ve açma yetkisi verilsin. sadece ikisi istediği zaman yazabilsin. aksi takdirde yine bilgilerini bizlere aktaran iki abimiz yazmaktan vazgeçer gibi geliyor bana.
          Bişi olmaaaz...Guzu duvarlara konuşmayı sevmez.
          Eskiden buralar bomboş ovaydı.Kimsecikler yoktu.Guzu yazın bişiler diye bize kızıyordu...Biz de "ne yazak guzum..aslansın kralsın" dan başka birşey diyemiyorduk...

Arada farklı yorumlarıyla bazı arkadaşlar da renk katıyorlar bence.
          Cılkı çıkarılmadıkça,her aklına gelen yazılmadıkca,herkes burayı insanların okumak için vakit harcadıklarını gözönüne alarak yazdıkca aynen devam:081::081:

Ama tabiiki Babo abi ve guzu r"ahatsızız sizin tiri viri yazılarınızdan,gürültünüzden" derlerse boynumuz gıldan ince.
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• freesky
            Yasaklı
            • 03 Mayıs 2009
            • 112

lem babo...hersey teknign icinde der...bu dogrudur...adamiin degerini bilin...zaten alingan deyyuzzz....karincayi incitmez...

Abi, iyi dersiniz guzel dersiniz de....Sizin topik koy kahvesine donmus.... Eline bir grafik alan kosa kosa buraya gelmis. Isin asli buradaki cogu arkadasimiz gibi ben de sadece sizi ve Babo ustadimizi okumaya geliyorum. Diger topiklere de zevku sefa, muhabbet olsun, olaylarin akisindan, haberlerden vs bilgimi zolsun, geyik olsun vs vs vs diye giriyoruz. Bazen muhabbetin akisina kapilip biz de luzumsuz mesajlarla kirlilige katkida bulunsak da, arka arkaya 5-6 grafik yapistirip ahaliye bildiklerimizi aktarma derdine dusmuyoruz.

Acizane kanaatim, arkadaslar (ve de en basta kendim) burayi mumkun oldugunca az kirletsek....cok degerli, mustesna grafik, analiz, yorum vs leri de baska topiklerde yada kendi acacagimiz topiklerde paylassak...nasil olurdu acaba?? Adam girmis, Babonun topiginde Baboyla grafik yarisitiriyor... Yani maksat grafik yapistirmaksa, bizim laptop da da var o kadar grafik de....Sukutun da altin oldugunu arada hatirlamak lazim derim.....

...ve de sustum.

slm ve muhabbetle,

free

PS: Ditroyit ne is hocam? GM'e ortak filam mi olcaniz? :081: :081: Orada, Kanada koprusune giderken devasa bir bina var...30 katlidir, belki daha fazla....Uzunlugu da belki 100 daire cikar...Tam bir harabe, camlari dokulmus, perisan vs vs. Bunun resmini cekip TR'ye gonderin hocam. Bakalim arkadaslar oyle bir binanin bu memlekette olduguna inanacaklar mi... ;)

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

Ama birileri çıkar da "Babo abi shortlayak mı? Babo abi longlayak mı? Babo abi ne yapak?" derlerse ona feci tepem atıyor...Adamlar uğraşıp graf atıyorlar...Hafiften açıklama da yapıyorlar ama birileri illaaaki hazır bilgi istiyor.
              Hazır bilgi ile takılanlar maalesef zirve hayaliyle malda yakalandılar arkadaşlar. Hazır bilgi yok...Babomun grafikleri..Guzumun analizleri ve bizim kendi tradelerimiz.

Bu kaddaar.

Öperim hepinizi
              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• taka
                Kıdemli
                • 22 Eylül 2009
                • 3774

ender analistlerden biri olduğunu zaten bilgisini bizlerden esirgemeden kullanması onu yüceltmiştir.kendisine buradan sesli teşekkür ederim.kuzu sende medeni cesaretini birikimlerinide katarak palayla nasıl furuşulacağını paylaşdığın için,açık treyd işlemlerini birebir paylaştığın için ve piyasayı okumakla treyd yapma arasındaki farkı cesaretle uyguladığın için ayrıca teşekkür ederim.hayırlı akşamlar.
                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• tigran
                  Yeni Üye
                  • 18 Nisan 2009
                  • 54

Biraz olsun babo abiyi tanıdıysam yazılarından, onu üzen buradaki, birtakım ,geyik sınıfına girecek yazılar değil, üyelerin birbirleriyle tartışmalarıdır, o huzurlu, gerginlikten uzak, saygılı bir paylaşım ortamı ister, lütfen kimse buraya başka bir yerdeki gerginliği taşımasın ve burada da buna neden olacak yazılar yazmasın...

Saygılar....

Yorum

• sadrazam
                    optimist
                    • 21 Mayıs 2010
                    • 228

uzak bir yerin, uzak bir padişahı birgün camiye gidiyor manaz kılmaya. fakat padişah ya bir sürüde koruması, maiyeti var etrafında. ortalığı velveleye veriyorlar, bir kıyamet bir gürültü falan. bu sırada bir iki fakiri de örseliyorlar. derken, fakirlerden birisi yerinden doğrulup diyor ki; "padişahım, senin camiye gidişin buysa..."
                    -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• filozof16
                      Katılımcı
                      • 10 Temmuz 2011
                      • 144

ben de bu samimi ortamın tek taraflı yürümeyeceğine inananlardanım....
                      bi sorum olacak....

vix ikili tepe yaptı mı yapmadı mı....yaptıysa dikkate alınmalı mıdır....tşk....
                      hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

her yerde....yunan isi cozulecek korkusu ile...acikci ve shortcular poz kapatiyor....

KAN AKMADAN BU IS BTMEZ....ya yunan iflasi gerek...yada bi bankanin batmasi gerek...

ozette...PARA EL DEGISTIRMEDEN...kriz bitmez...kriz bunun ucun cikti....veya cikartildi....

hani sonuc....nerede...yok....oyleyse furmaya devam....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• barbaraa
                          Yasaklı
                          • 07 Eylül 2011
                          • 52

Babo abinin yeni grafiği...Eğer istemezse burada olmasını, kaldırırım...

Yorum

• VOLVO
                            indikatör
                            • 30 Nisan 2009
                            • 1448

Bugün endeks 57100 falan olunca yükselişe bayağı inanmaya başlamıştım ki babo abi'nin maks 573** dediği hep aklıma geldi. kendimi tuttum.

sağol varol babo abi.

Yorum

• VOLVO
                              indikatör
                              • 30 Nisan 2009
                              • 1448

Bu mu şimdi sonuç.

Yeni hiçbir şey yok ? Ben dedim ki yunanlıları default edecekler.Biraz canımız sıkılacak ama hatalı olan bedelini ödetmiş olacaklar. Ama çıkan sonuca bak.

By Christopher Noble
                              SAN FRANCISCO -- Leaders of France, Germany and Greece agreed Wednesday that Greece will remain in the euro zone despite a spiraling debt crisis that is roiling the Greek economy and undermining confidence in the single currency bloc, Reuters reported. Greek Prime Minister George Papandreou, German Chancellor Angela Merkel and French President Nicolas Sarkozy, conferring by conference call on Wednesday evening, said they stood behind decisions reached in July by European leaders that are meant to save Greece from a disorderly default, Reuters reported citing a Greek government spokesman. During the call, Papandreou told the leaders that the country was determined to meet all its obligations and that recent austerity measures will help Greece meets its 2011-2012 fiscal targets. The leaders conferred against a background of growing pressure on Europe to solve the spreading sovereign debt crisis that observers say threatens to push the global economy into recession.

Yorum

• arman
                                Yeni Üye
                                • 03 Temmuz 2009
                                • 31

Gold.
                                Forum tabiriyle sarı gacı...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information