BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FNT
    KARAKARTAL
    • 29 Mart 2008
    • 4754

barbaraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın abi..Ama genciz kanımız kaynıyor ya...

Ama dediğin gibi az konuşcam bundan sonra...
    kanınız kaynıyorsa sizin için en uygun yer: LUNAPARK

Yorum

• sinterklass
      Tecrübeli
      • 17 Mayıs 2009
      • 1522

arkadaş ben temkinli duruyorum ama sağdan bak soldan bak ... nerden bakarsan bak dax da dip görüyorum . belki bi 3. 4. gün upward teyidi gerekli o kadarr.
      Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• sinterklass
        Tecrübeli
        • 17 Mayıs 2009
        • 1522

rex ? 56265 mi destek?
        Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• EFEKENT
          Kıdemli
          • 15 Mayıs 2008
          • 4329

hatırlatma...

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
          Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• BottleNeck
            Yeni Üye
            • 09 Ağustos 2011
            • 26

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            dun newyork saati......14 de 1800 e indi....bu son kale....tepki kodu....honkkongda 1840 a drence furdu....bu sabah londrada...1800 e yenden furdu ve ikili dip olustu....tepki koyuyor....bu destekte mal alacak cok kurum var......ve furusuyorlar......newyork aclinca....kavga alevlenir....km kazanirsa o yone gider....ben karar veririrm o an....
            sayın kuzu,
            karar verildi mi? kalem kırıldı mı?

Yorum

• erol.erdem
              Yasaklı
              • 16 Aralık 2009
              • 83

aşağıda Türkiye'nin çok değerli bir arazi üzerinde oturduğunu ve yurt dışından ayrışabileceğini gösteren çok önemli bir haber var. diğer taraftan bu haber, ülkemizin artık nükleer silahların hedefi olduğunu da gösteriyor.

bence altın fiyatlarının düşmeyeceğini de çok açık gösteriyor.

Dışişleri Bakanlığı'ndan alınan bilgilere göre NATO Füze Savunma Sistemi çerçevesinde Türkiye'ye konuşlandırılacak radarların yeri belli oldu ve mutakabat zaptı bu sabah Dışişleri Bakanlığı'nda imzalandı.
              Türkiye adına Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu imza attı. ABD adına ise Ankara Büyükelçi Francis Ricciardone imza attı.
              Radarlar, Malatya'nın Kürecik İlçesi'ne yerleştirilecek. Kürecek'te şu an bir radar üssü bulunuyor. Bu üs ABD tarafından kurulmuş ancak daha sonra Türk ordusunun kontrolüne bırakılmıştı. Yeni radarlar bu üsse konuşlandırılacak.
              Yeni sistem Almanya'daki merkezden kontrol edilecek. Kontrolde Türkiye de söz sahibi olacak. Almanya'daki merkezde Türk ordusundan general seviyesinde bir irtibat subayı görev yapacak.
              Türkiye radar sistemi konusunda bilgilerin İsrail'le paylaşılmasına karşı çıkmıştı.Radarla hem Türkiye'nin radarı hem de Doğu Akdeniz izlenebilecek.

Yorum

• rex
                Bağımlı
                • 04 Haziran 2009
                • 63

kv support.....dünkü babonun verdiği direnç > 56.1xx....tirexler

Yorum

• EMİR
                  Yeni üye
                  • 27 Eylül 2009
                  • 5

Sn.Babo ve Kuzu neredeler?Yine birileri kızdırmamıştır umarım..

Yorum

• BEYAZIT
                    Tecrübeli
                    • 05 Temmuz 2009
                    • 266

paritede toparlanma devam

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
                    YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• BEYAZIT
                      Tecrübeli
                      • 05 Temmuz 2009
                      • 266

paritede toparlanma devam

Uploaded with ImageShack.us
                      YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

SORUN SU...AVRUPA IKINCI DIBI YAPTI....

SOYLEKI.....

BANKALAR......2007 TEPE........2009 DIP.....2010 TEPE......SIMDI....

citi..abd.........516..................10.3....... .....52................26

doyce...alman 100.................20................55.......... .....20.........ikinci dip

sosyete fran...160.................20................55... ............14....DKKAT.....IKILI DIBI KIRMIS.....

ne diyorum hep....hesap kitap yapin...bilgisiz insan kolay oldurulur....

HER AN YUKARI VE RALLY BASLIYABILIR....yeterki desinler....yunan batti diye....

gozlerin yuvalarinda fldir fildir donecek....hesap yapacaksin...BLGI SILAHIN....

hala shortum....bizde....dowda kapadm dun...altindada shortum....HER AN TETKTEYIM....

HER kisindede kardayim....son darbeyi beklyorum....
                        son darbe....bzde 53 500 veya 52 000....sistemimde olan 52 000....bu nedenlerle revze ettgim...53 500.....

ve buradan...68 000 yolda.....
                        bu forumda endeks 72 000 ken kasmda.....topik actim....makro tamam...bu borsa gocer dedim ve ayu oldum...

dolar bazlda yuzde 47 goctu....bu borsa yabancinin elinde....tl bazli onlari irgalamaz....

BEN ARTIK AYU DEEELLLIM......BOGAYIM......AYU TUZAKLARINDA FURUSUYORUM....DUSUS BITTI.
                        NEDIR SON DARBE.....

SKENDERIN ALTNDAKI PARASI........bu para borsalara gelecek....bu para cozulmeli....

dun ve bugun....1800 u zorluyor....cozulecek...cozulmezse....BASIP CIKACAGIM....KARDAYM SU AN.....

BEKLENTIM....bu parayi skender borsalara dipten sokar...yani onlara bi kez daha furacaktir...o yuzden dun 2000 puan kari almadiim....
                        bilgi...bundan cikardigin sistem ve plan....buna gore aldigin pozizyon.......

bunda basarili olman ucun.....Ihtiyacin olan tek sey....SABIRDIR....

SKENDER....sabrini test eder....yetmez bi daha eder....zamani zorlar...sana istedigini senin istegin zamanda vermez....

dayanacaksin.

DAYANIYORUM HALA....detroitteym bi is ucun geldim...az once babo aradi...kzdrmssnz adami...

lem ikimizde ayni seyleri soyluyoruz....57 000 dedik....57 000 de...bizde maldan 56 000 de indik emniyet ucun...ve short olduk...

neden....

sistem ve planm geregi....orada ne diyor....57 000 den....52 000 e dusus diyor....bir kardesim sistemim bulup one getirsin...

yarin newyorktayim...

baboyu uzmeyin lem....en son iki yazimda ne dedim...teknik calisiyor...babo yu izliyoruz dedim...
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• barbaraa
                          Yasaklı
                          • 07 Eylül 2011
                          • 52

Kuzunun Sistemi

BORSADA PARA KAZANMAK UCUN....POZIZYON ALMAK ICABEDER....

NE DIYOR BABO...yukarida....

Dususumuz henuz bitmedi.....diyor....

bu beni baglamaz iste...ben teknikci degilim traderim....eger buna uyarsam...mal almadan beklemem gerek....ya dusmezse....

iste bu yuzden...sunu yaparim...kompartmanlara bolerim borsayi ve diger sorunlari....

ne yaptim....

dipten girdim ilk dalga bitti sattim ve short oldum...

yani adam....48 000 den.... 55 000 e....7000 puan basti...bu ilk dalgaydi ve cikip shortladim...

niye shortladim....babo nun dedigini yapar diye...ama aklimda su var.....7000 puan cikisin 5 000 i duserse ve orada kalirsa....babo nun dedigini yapmiyacak demektir ve hemen longladim....cunki 50 000 e indi dondu....simdi ekle buna 7000 puan...eder 57 000...oraya kadar gider...ve tekrar 5000 puan iner...bu kez 52 000...ve oradan yil sonu rallysi ve 68 000...

ozette....

48 000 den.....55 000 e cikis...

55 000 den.....50 000 e duzeltme....

50 000 den.....57 000 e cikis.....simdi bu daldayiz...

57 000 den.....52 000 e duzeltme.....

52 000 den....68 000 e sert ve acimasiz bi yil sonu rallisi....

su ana kadar buna uyarak oynamayi surduruyorum....

gozum hep 48 000 nin altina gidermide...buda eger 5000 puan cekilmede...ihlal meydana gelirse...aninda o yonde kaliyorum zaten...cunki o anda shortum...mesala 57 000 lerde longu kapayip short olacagim bu sisteme gore...inerken 52 000 de durmaz ise shorttan inmiyecegim...shortum sisteme gore...

BUNU NIYE YAZDIM...TEKNIK AYRI SEYDIR...ONDAN PARA KAZANMAK AYRI SEYDIR....

onceden yazmadim yayilmasin diye...sistem ve plansiz asla furusmaya girmem ben....

--------------------------------------------------

Guzu 52 bin rakamını revize etti...53500 olarak...Özetle bir düzeltme daha bekliyoruz....

Düzeltmeden sonra yükseliş....

Guzu der ralli olur..68 bine gider...sonra tekrar kırılır gelecek yıl....

Babo der ralli olmaz 60 bini gecemez...60 bine yaklaşır sonra kırılır...gelecek yılda...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

saol barbi....

taviz yok....guzu lem bu....

harabat ehlini hor gorme zakir....hazinelere sahip viraneler var....

Gorelm....mevlam neler eyler...eylerse guzel eyler....

HUKUM ALLAHNDIR...skender kim lem....ha ha ha
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

lem babo...hersey teknign icinde der...bu dogrudur...adamiin degerini bilin...zaten alingan deyyuzzz....karincayi incitmez...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

savasa giren...olmeyi ve oldurmeyi goze almistr...

ne demis ceddimiz teselli ucun....

olmek onemli deelll....lakin vetandan ayrilisin izdirabi zor....

sizi babomla basbasa birakiyorum....hoscakaln...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information