BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

santafen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzu bey füze kalkanına karşılık notumuzu artıracakları haberleri doğrumudur sizce ? Notumuz artarsa borsa kaça fırlar ?
    Bunca haberin üstüne birde bu füzeli not haberi gelecekmiş, o zaman kanatlanıp uçacak dendi bir arkadaşım tarafından.
    Forumlarda göremedim bu tarz bir haber.

fuze kalkani projesi...israeli irandan korumak ucun yapiliyor...ote yandan israel turkiye iliskileri bozukken...bu karar israel lehine turkiye tarafindan aliniyor...

gocamangus bilir....bakalim ne diyecek....

boyle bisey...turkiyeyi iranin hedefine koyar...ilginci ise...acaba bu ciksin diyemi...milletin dikkati...baska yere cekiliyor...zor anlamak....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• santafen
      Yeni üye
      • 31 Ağustos 2011
      • 3

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      fuze kalkani projesi...israeli irandan korumak ucun yapiliyor...ote yandan israel turkiye iliskileri bozukken...bu karar israel lehine turkiye tarafindan aliniyor...

gocamangus bilir....bakalim ne diyecek....

Teşekkürler.İyi çalışmalar.

Yorum

• dayan
        Aktif
        • 05 Ağustos 2011
        • 382

Burdan anladığım biz yarın da negatif ayrışacaz.
        doğru mu anlamışım sayın Kuzu?

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

evettt....su an durum oyle gorunuyor....tekrar yukari surerler once.....kari aliriz yani....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• k3r3m
            Aktif
            • 31 Temmuz 2011
            • 665

sayın kuzu,
            özel bir soru olacak ama neden siz de soros gibi bir fon kurmayı düşünmediniz?
            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kenanji
              Katılımcı
              • 30 Haziran 2009
              • 136

BORSADA PARA KAZANMAK UCUN....POZIZYON ALMAK ICABEDER....

NE DIYOR BABO...yukarida....

Dususumuz henuz bitmedi.....diyor....

bu beni baglamaz iste...ben teknikci degilim traderim....eger buna uyarsam...mal almadan beklemem gerek....ya dusmezse....

iste bu yuzden...sunu yaparim...kompartmanlara bolerim borsayi ve diger sorunlari....

ne yaptim....

dipten girdim ilk dalga bitti sattim ve short oldum...

yani adam....48 000 den.... 55 000 e....7000 puan basti...bu ilk dalgaydi ve cikip shortladim...

niye shortladim....babo nun dedigini yapar diye...ama aklimda su var.....7000 puan cikisin 5 000 i duserse ve orada kalirsa....babo nun dedigini yapmiyacak demektir ve hemen longladim....cunki 50 000 e indi dondu....simdi ekle buna 7000 puan...eder 57 000...oraya kadar gider...ve tekrar 5000 puan iner...bu kez 52 000...ve oradan yil sonu rallysi ve 68 000...

ozette....

48 000 den.....55 000 e cikis...

55 000 den.....50 000 e duzeltme....

50 000 den.....57 000 e cikis.....simdi bu daldayiz...

57 000 den.....52 000 e duzeltme.....

52 000 den....68 000 e sert ve acimasiz bi yil sonu rallisi....

su ana kadar buna uyarak oynamayi surduruyorum....

gozum hep 48 000 nin altina gidermide...buda eger 5000 puan cekilmede...ihlal meydana gelirse...aninda o yonde kaliyorum zaten...cunki o anda shortum...mesala 57 000 lerde longu kapayip short olacagim bu sisteme gore...inerken 52 000 de durmaz ise shorttan inmiyecegim...shortum sisteme gore...

BUNU NIYE YAZDIM...TEKNIK AYRI SEYDIR...ONDAN PARA KAZANMAK AYRI SEYDIR....

onceden yazmadim yayilmasin diye...sistem ve plansiz asla furusmaya girmem ben....

Babo abi kebabı yiyecek o zaman?

Yorum

• liono
                Tecrübeli
                • 17 Ağustos 2011
                • 420

Babo Abi , Sevgili Guzu , Sayın KOCAMANKUS sizler bu forumun incilerisiniz. Bu puslu havada bilgilerinizle bizlere karşılıksız yol gösteriyorsunuz. Allah (c.c.) hepinizden razı olsun. Sizler olduktan sonra Türkün Furuşkan evlatları furuşmaktan yılmazda korkmazda.
                Bizde her daim arkanızdayız.

Yorum

• inanmam
                  Yeni üye
                  • 13 Şubat 2011
                  • 7

evettt....su an durum oyle gorunuyor....tekrar yukari surerler once.....kari aliriz yani....
                  Sn. kuzu
                  :ka24:57000 hedefi ;) 56000 olarakmı düşünelim?
                  s2z

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

yanlis anlamissiniz beni....68 000 hedefim duruyor...hatta kuvvetleniyor...ben kisa vade trade den bahsediyorum...eldeki maldan yani....

Yorum

• manif
                      Matematikçi
                      • 16 Ağustos 2011
                      • 752

imdi usta değişik bir oyun oynuyor, US uşaklar bu israillilere söz geçiremediklerinden, ee malum seneye seçimleri de var lobileri ürkütmemek lazım, ustaya atıl kurt dediler, bir taraftanda perslerle alakalı olaylar var. nusayrilere karşı sünni ayaklanması, perslerde son kale olduklarını biliyor. eşbaşkansın yürü koçum diyorlar. bakalım usta uyanıklık mı yapacak yoksa çırak mı çıkacak bu oyunda...perslerle tarihten gelen sebeplerden dolayı dalaşamayız, ayrıca elemanlar harıl harıl karayılanı arıyor, bulup paketleyip türklere verelim diye amerikan uşaklarına rağmen k.ırak dağlarında turluyorlar. velhasılı kelam, denklemdeki bilinmiyen sayısı çok, us-israel-suriye-iran-tc..
                      bakalım neler kazanacağız??? çarkıfelek dönüyor.
                      grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

guzel kapadi dow...

skender....almanya kararini beyenmis gibi yapip mali basiyor simdilik....

aslinda karar....mahkeme karari...skender ucun bi felaket....gelecekte soygun ucun...sadece hukumet yetmiyor...parlemento onayi gerekecek....

tum bunnari calisip....yeni zamanlama....ve yeni furusma duzeni yapacagim...borsa....zamanlamadir...her verilen rakkam bi gun mutlaka tutar...bu onemli degildir....BUNDAN PARA YAPABILMEK ONEMLIDIR...

Yorum

• k3r3m
                          Aktif
                          • 31 Temmuz 2011
                          • 665

neden skender icin felaket sayın kuzu?
                          pariteyi göçertmek için euro likiditesinin artması gerekmiyor mu? ve onun için de batık bankaların batık fonlarını alması gerekmiyor mu EFSF?
                          "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            isviçre frangının özelliği nedir, sayın kuzu?
                            guzu ne der bilmem ama altından önce gelen özgürlüğün simgesel son kağıdıdır.bela kokusu her zaman sığınma adresidir.
                            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

emniyetli limandir...paritelerde....biri o...biri sari....

unutmayin...

dun astigim sstem...gecerliligini yitirmistr....dolar 50 gunnugu...kirmadigi surece...asagiya yani....
                              taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              guzu ne der bilmem ama altından önce gelen özgürlüğün simgesel son kağıdıdır.bela kokusu her zaman sığınma adresidir.
                              yeni geldiğimden farketmedim,ben demeden guzu deyivermiş zaten.
                              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

iyi akşamlar kolay gelsin

Yorum

Working...
                                X

Debug Information