BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kaizer
    Yasaklı
    • 08 Ağustos 2011
    • 162

Kutero Kaptan da grafik atmış,

Babo ağabey kırmızı çubuğu dikmiş,

Guzum petroldü, değildi illa düşücek diyor

Valla altın dayanamaz bu kombinasyona

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

petrol....2008 de 150 dolar kisa bi aralik gordu...ve hemen kriz geldi...40 dolara indi...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

buyur....kaptan negatif uyumsuzluk diyor....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• erol.erdem
          Yasaklı
          • 16 Aralık 2009
          • 83

petrol 180 dolar olursa 3.dünya savaşı çıkar...

bunun sebeplerini takip ettiğim kadarıyla kocamankus ve sonperde biliyorlar...

fekat yazmazlar...çünkü bu bilgilere ulaşmak gece gündüz okumuşlar, gözlerindeki gözyaşları kurumuş...

doktorlar demiş ki, artık bilgisayar ekranına bakmayacaksınız yoksa kör olursunuz...o derece yani....

Yorum

• liono
            Tecrübeli
            • 17 Ağustos 2011
            • 420

kaizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kutero Kaptan da grafik atmış,

Babo ağabey kırmızı çubuğu dikmiş,

Guzum petroldü, değildi illa düşücek diyor

Valla altın dayanamaz bu kombinasyona
            Üçlü combo yaptılar GOLDIE'ye ha ha ha...

Yorum

• rex
              Bağımlı
              • 04 Haziran 2009
              • 63

spot100

ey ahali,

buralardan dönmezsek.....57.800/59.145 GAP var....bilmem anlatabildikmi...tirexler

Yorum

• erol.erdem
                Yasaklı
                • 16 Aralık 2009
                • 83

herkes analiz yapıyor, ahan bende yapayım anassını satem...

sarı kancıkta dibin dibi 1810 dolardır...neden dersen Kuzu Usta tam oradan shortladı...

babo usta grafik astı, oboyu gösterdi, ardından kutero kaptan geldi grafik astı oboyu gösterdi...

bu demektir ki altın, kesinlikle 1810'a dahi düşmez...

obonun hedefi yukarıdaki mesafe kadar boyun çızgısından aşağı değil mi?

ben teknik analizi yeniden yazıyorum, DEĞİL?

OBOYU GÖRDÜĞÜN ZAMAN LONG OLACAKSIN...

Usta teknik analizi eleştiriyorsun, fakat bütün stratejini teknik analiz üzerine inşa ediyorsun.

17 katlık oran, teknik analizdir.

Yorum

• sonperde33
                  Kıdemli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 3000

erol hocam kör olursak braille alfabesi var,
                  kötürüm olana kask takarlar, stephen havking'ten neyimiz eksik,

ancak bilgi stokçuluğu yapmam, nasıl burada sn.bobo, sn.guzu ve diğer kalemler sayesinde bir çok şey öğrendim kral faht, kankam olurda buraya çizittirmessem bu yemek yediğim gaba ..çmak olur işte.

şu bir gerçek petrol yetmiyor, ben eylül sonunda yada sonuna doğru petrol fiyatlarında zıplama bekliyorum, savaşlarda kullanılması gereken ulusal petrol rezervleri temmuz başlarında piyasalara açıldı. Daha ne olsun, tahmini götürüsü 3 ay diyorlar.

Sonrası inermi çıkarmı,döşermi kaçarmı bilemem.

Bu arada gocamankuş hocam buraya tüm bildiklerini dökülse, okuyanın saçı kaşı kirpiği,
                  klavyeye dökülür diye tahmin ediyorum.

erol.erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  petrol 180 dolar olursa 3.dünya savaşı çıkar...

bunun sebeplerini takip ettiğim kadarıyla kocamankus ve sonperde biliyorlar...

fekat yazmazlar...çünkü bu bilgilere ulaşmak gece gündüz okumuşlar, gözlerindeki gözyaşları kurumuş...

doktorlar demiş ki, artık bilgisayar ekranına bakmayacaksınız yoksa kör olursunuz...o derece yani....
                  Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• KUTERO
                    Beybaba
                    • 19 Temmuz 2007
                    • 437

Aylık
                    5-9-14-50 lik hareketli ortalamalar..

İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                    İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• asi
                      Aktif
                      • 05 Temmuz 2009
                      • 270

sizinki işkembeden kubra formasyonu DD
                      hahaha grafiğide gobderin bakalım çorba çıkarmı
                      sulandırmayalım burayı

Yorum

• oyucel
                        Katılımcı
                        • 16 Ağustos 2011
                        • 166

Abi dün geceden kalan tüm yazılarınızı okudum. Helal ossun dedim valla. Bu ne bilgidir pes doğrusu. Saçları değirmende ağartmadık lafı burdan geliyor olsa gerek.

Yorum

• oyucel
                          Katılımcı
                          • 16 Ağustos 2011
                          • 166

Bu arada Marc Faber, "Altın'da Balon Yok" demiş

Yorum

• erol.erdem
                            Yasaklı
                            • 16 Aralık 2009
                            • 83

sn.bobo, sn.guzu
                            ben onları kastedmedim zaten...onlaradan hepimiz çok şey öğrendik, öğrenmeye de devem ediyoruz...burada son derece kendini beğenmiş bir kaç kişi var...

ben epey zamandır takip ediyorum, 2 sene önce kocamankus bir kaç kişiyle tartışmış, hatta ağızlarının payını vermişti. bunlardan biri şimdi tvlerde yorum yapmakta.

kocamankus'un bu tartışma ile ilgili yazdığı yazılar silinmişti ve kocamankus yasaklanmıştı...bu kişiler Kuzu ile de tartışmışlardı ve Kuzu'nun da yasaklanmasına sebep olmuşlardı...

Aşağıdaki yazıyı 2 sene önce kocamankus yazmış...hemen altında kendisine cevap verilmiş... daha sonra kocamankus'un yazdığı cevap silinmiş ve kocamankus yasaklanmış...

kocamankus

Seyirci Üye

Üyelik tarihi Sep 2009 Mesajlar 64 Teşekkür / Beğen Teşekkür (Verilen) 89 Teşekkür (Alınan) 139 Likes (Verilen) 19 Likes (Alınan) 71

1) AB kendine bile yakında hayrı kalmayacak bir birlik durumuna girmiş durumda...elmecbur birbirlerine yapışmış durumdalar...bugün gizli lider Almanyaya sorsalar...bu birlikten kurtulmak ister...büyük yükü alman maliyesi çekiyor çünki....

Görebildiğim kadarıyla Almanya artık Avrupa ve de Abd de tribünlere oynamaga baslamıştır,yani Bismarck'ın 1870 savaşında Prusya ordusunun tayınlarını kesip yiyecek maddelerini zorluk çeken Paris halkına dağıttırarak Fransızların gönüllerini kazanmasına benzer bir gönüller kazanma operasyonuna başlamıştır.
                            Yukarıdaki yazıda ''Almanya'ya sorsalar'' ifadesini ''Alman Halkına sorsalar'' şeklinde değiştirmek gerekir.
                            Almanya gibi gelişmiş ülkedeki demokrasi tarifi ile Türkiye gibi gelişmekte olan bir ülkedeki demokrasi tarifi farklıdır. Türkiye'de demokrasi halkın yönetime katılması olarak ifade edilirken, Almanya'da halkın yönetimden uzak tutulması sanatı olarak ifade edilir. Bu bir sanattır çünkü bunu Alman Halkına çaktırmadan yapmanız gerekir.
                            Almanya,ABD ve Ingiltere'de ortaya çıkan milyonlarca "Formerly Well Off" insana yani büyük kayıplara uğrayan küçük ve orta burjuva kesimin savunuculuğuna soyunmustur,onlara bizde bir zamanlar "Kurtar bizi Ecevit" dendiği gibi "Kurtar bizi Almanya" dedirtilmeye çalısılıyor gibi geliyor bana.

http://forum.keyborsa.com/showthread...821#post168821

kocamankus un yazısına hemen cevap verilmiş...daha sonra kocamankus cevap yazmıştı, fakat o yazı silindi ve kocamankus yasaklandı...bu konu bugün tartışılan ve gündemde olan bir konu olduğu için örnek verdim...adam 2 sene önce görmüş...yazmış

olay bilgi stokçuluğu değil yani...ahbap çavuş ilişkisi ile foruma çöreklenme, bilgiymiş, çalışmaymış hiçbirşeyi önemsemeden, geyik yapma...

Yorum

• hanXX
                              Yasaklı
                              • 13 Aralık 2010
                              • 58

"erol.erdem
                              Sarı kancık düşse düşse 1810'a kadar düşer,neden derseniz, çünkü, Kuzu Bey oradan shortlamıştı, tam o esnada Babo Bey ne dimişti?Erken shortladın?Ben fiziksel altını almışım, panganın kasasına dıkmışım...Heç kimseye kulak asmam...Nereye düşerse düşsün...Yakında 1920'yi yukarıya yırtar..." aynı yolun yolcusuyuz ne diyelim....... inşallah,maşallah

Yorum

• asi
                                Aktif
                                • 05 Temmuz 2009
                                • 270

hadı gacı bırak kendini aşşşaa

Yorum

Working...
                                X

Debug Information