ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ayhan, aşağıdaki programı indir kur, buradaki mesajı oraya yapıştır, anında şifresiz hali karşında. cine5 gibi, dicitürk gibi yani;)ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbudamı palaya mesaj

Yorum
-
bu arada citi 4milyonluk alım yapmış yoncada: http://www.foreks.com/hisse/pages/ta...stk0GO&by=desc
sanki flama formasyonu oluşturuyor. yanlış mı düşünüyorum?
kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
60 dk da bi tobo olusabilir alırsa eğer.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
grafiğe nasıl bakarsam öyle görüyorum şaşı bak şaşır gibi.algım bozuldu.her tarafa yön duygum var sanki.doları verdim.bayram sonuna kadar en güvenli liman ziraat yatırım b tipi likit fonBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Grafİklerden zİyade benİm dİkkatİmİ yan kaĞitlar Çekİyor acele İŞlerİ var gİbİ bİr kismi manasiz tavanlara baŞlamiŞ Şu vakko İtİne baksaniza tahtada sadece kendİsİ var baŞka adam yok zart zurt adam İstedİĞİnİ yapiyor yan kaĞitlar hareketlİ baba kaĞitlar sakİn fİŞİ Çekecekler sanirim ama acele etmedenoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Madem Garan'da kritik yerlere yaklaştık...Öne çekelim şunu...
Babo abiden sabah gelen mesaj:
"Garantide Yukari kopma noktasi 6.20 nin yukari gecilmesidir.
O nokta da (6.20) yukari gecildikten sonra 6.50-6.60 hedef olur.
Hedefe ulasma rakaminda da endeks rakami buralar olmaz.
Mantikli olan o kopus noktasinda cortlamak degil, hedefte cortlamak bence.
Ben yatar."Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
-
ben bu düşüncede değilim dostum.bana saçma gelmekte.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMadem Garan'da kritik yerlere yaklaştık...Öne çekelim şunu...
Babo abiden sabah gelen mesaj:
"Garantide Yukari kopma noktasi 6.20 nin yukari gecilmesidir.
O nokta da (6.20) yukari gecildikten sonra 6.50-6.60 hedef olur.
Hedefe ulasma rakaminda da endeks rakami buralar olmaz.
Mantikli olan o kopus noktasinda cortlamak degil, hedefte cortlamak bence.
Ben yatar."ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
Düşüncelerini savunman konusunda sana sonuna kadar destek olabilirim ama ben de senin düşüncene katılamamtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bu düşüncede değilim dostum.bana saçma gelmekte.
Sen kactan shortladın de hele bakem önce

Ek:Fikret abi de hem begenmiş hem de like etmiş
Nasıl da belli oluyor pozu
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum