gomdum....gudurdu gavat....
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
siyirmis cevat...shortcu dogruyor....51 600 lerde acanlarida yatirdi....
hormonlu durzu....zebahtan beri inip biniyor...inip biniyor....cobansiz koy nasilsa....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hahahahakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergomdum....gudurdu gavat....
eğlenceli trade oldu çok
Yorum
-
tabiii shortladim...bundan korkan kuzuya...kuzu mu derim ben....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
lem 60 100 den 64 000 e geldi...
elimi baglasam kolum durmuyor...kolumu baglasam...tepem atiyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Zebah aldiklarimdan hec bise Galmadi!oyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHmm. 52.500 noldu BaBo abi?
Sakladık mı yoncayı?
52.700 u VURDU teres!!
Yorum
-
64500 ü görürmü Guzu..... longları kapayak.......!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
asi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermakasla oynuyo gavat
niyeti kotu topoşunasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstopbu patlattı heyvan

demek terse düşünce böyle oluyor psikoloji.Çok yaşayın...
Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
Yorum