Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Abi senin burada planlar vardir da tarihi sana uygun yapariz diye senden zaman araligini ogrenmeyi bekliyorduk...
Ne kadar sure buradasin ve hangi tarihlerde uygun olursun?
9 Ocak tarihine kadar İstanbuldayim.
Daha sonra kisa araliklarla 1-2 haftalik seyahatlerim olacak.
Ankaraya da Ulusoy ile gidicem 4.30 gibi astide olurum gece 12 de de yine Ulusoy ile İstanbula donecegim.
9 Ocak tarihine kadar İstanbuldayim.
Daha sonra kisa araliklarla 1-2 haftalik seyahatlerim olacak.
Ankaraya da Ulusoy ile gidicem 4.30 gibi astide olurum gece 12 de de yine Ulusoy ile İstanbula donecegim.
Bu cumartesi ankaradasin..gelecek hafta da yeniyil...
Ya yeniyildan sonraki cuma aksamina ya da haftaici bir aksama ayarliyoruz o zaman abi.
Ac gel ki fikret abinin kokoreclere yer kalsin
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Hadi organizatorler girin devreye. Ahmet SAN ile konusturmayin beni.
Ahanda benden ilk adim gelsin...
Mekan onerim kisi sayisina gore taksim umut ocak basi olur...baska mekan onerilerini degerlendiririz..Bu isi asil manif ustlenecekti ama yardimim olsun
Herkes kendisine uyabilecek gunleri asagida nickini belirterek secsin. Kesin gelecek olan katilimcilar isaretlesin ki sonra orada magdur olmayalim. Aslinda rezervasyon olaylarinda magdur olmamak icin en guzeli haftaici toplanmak ama hele bir sayiya bakalim
gün konusu önemli, ben tercihimi seçtim.
kuzu abi ile beraber olacaktı.
sonradan birader felan geldi tcye aklımdan çıktı.
hadi babo abimizi istanbul'da bir güzel ağırlayalım.
porinin mekan seçimleri eyidir.
Mekan onerim kisi sayisina gore taksim umut ocak basi olur...baska mekan onerilerini degerlendiririz..Bu isi asil manif ustlenecekti ama yardimim olsun
Herkes kendisine uyabilecek gunleri asagida nickini belirterek secsin. Kesin gelecek olan katilimcilar isaretlesin ki sonra orada magdur olmayalim. Aslinda rezervasyon olaylarinda magdur olmamak icin en guzeli haftaici toplanmak ama hele bir sayiya bakalim
Yorum