dun newyork saati......14 de 1800 e indi....bu son kale....tepki kodu....honkkongda 1840 a drence furdu....bu sabah londrada...1800 e yenden furdu ve ikili dip olustu....tepki koyuyor....bu destekte mal alacak cok kurum var......ve furusuyorlar......newyork aclinca....kavga alevlenir....km kazanirsa o yone gider....ben karar veririrm o an....
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kararını da paylaşırsan cok minnettar kalırız...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdun newyork saati......14 de 1800 e indi....bu son kale....tepki kodu....honkkongda 1840 a drence furdu....bu sabah londrada...1800 e yenden furdu ve ikili dip olustu....tepki koyuyor....bu destekte mal alacak cok kurum var......ve furusuyorlar......newyork aclinca....kavga alevlenir....km kazanirsa o yone gider....ben karar veririrm o an....
Yorum
-
tabiii barbaraa....
lem bu isimi nereden buldun durzu....bu ad benim 30 sene once...unverstede asik oldugum gizin adi....saykoloji okuyordu...yatakda bilem beni analiz ediyordu......zilli.....neredeyse kafayi siyirtacakti bana.......simdi kadim dostum......hala analizindeyim....simdi o kafayi siyirtiyor.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
Dalga geciyor bu Skender..rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbakalım 2. > 56.1xx denemesinde şenlik başlayacakmı....çok zor bir gün....pala göster kendini....tirexler bekliyor...!!!
1 ci deneme 56.092
2 ci deneme 56.091
Yorum
-
Haydaaa..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertabiii barbaraa....
lem bu isimi nereden buldun durzu....bu ad benim 30 sene once...unverstede asik oldugum gizin adi....saykoloji okuyordu...yatakda bilem beni analiz ediyordu......zilli.....neredeyse kafayi siyirtacakti bana.......simdi kadim dostum......hala analizindeyim....simdi o kafayi siyirtiyor.....
sene 1973..
Yer ingiltere..
Universitedeyim ve benimde bu isimde Gaci var!!
Analiz mi dedin??
En Kral sekilde analizimi yapardi sahsen..
Lem nedir bizim barbaralardan cektigimiz?
hehehehehe
Yorum
-
bu sefer analizleri siz yapıyorsunuz
...gün gelir devran döner horoz döner...
@rex
89.69 az kalmış 90'a...
Dananın kuyruğu bugun kopucak gibi...ya pala indircek son kez ya da o da kervana katılcak...
Şuan full dedikodu var...Dedikodu ile mal yedirmece...
Bence indircek kafaya pala...longcuları dogrucak...
Yorum
-
-
sn.kuzu teşekkür ederim.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersuphan....
altin su an bi teknige gore.....agir agir mal vere vere dusuyor....brden olmaz....bir gunde para alinamaz...
newyork saati 14 de....teknik kararini verecek....
bu akşamdananın kuyruğu kopacak o zaman...
Yorum
Yorum