Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın kuzu
yine ben önceki postlarınızdan gidip birşeyler öğrenmeye çalışıyorum
mayı 2010 tarihinizdeki kanlı furuşmada, praite göçmüşken demişsiniz ki
........... dolar cary yapıp...euro ya dönüp....euro kredi veren...euroya gömülü bankalar zora girmiş durumda....bunların batısını önlemek üçün....paritelerin buralarda bi süre oyalanması icabeder....yoksa zincirleme batışlar gelir....
pariteler buralarda yataylasırken...BORSAYI SATAR BUNNAR...sebebi kaldıraclar....dolar ı beleşe alıp...euro ya dönen ve bunu müşterisine kredi verip borsada oynamasını saglıyan pankalar....müşterilerine getir paraları diyeceklerdir....onlarda borsada gömecekler....o yüzden vob dan inmedim....bu operasyon bitinceye kadar inmemde....
sıralamalı bu iş....önce paritelerin göçüşü ve yatay seyri...bu esnadada borsalara gömüş ve kaldıracların halli var....BU İÇDİNAMİKTİR VE HEP BÖYLE ÇALIŞIR. ........
şimdiki parite göçüşü bu senaryonun çalışması için yeterli değil mi?
Yanılmıyorsam yarın başlıyor Başbakanın kuzey afrika ziyareti. Hani jöleli not arttırımı gelecek diyordu ya. valla sanki yalan değil doğruyu söylüyor gibime gelmeye başladı. ama ona inanıp endeks 72.000 olacak söylemine inanalar üzülmeye devam eder.
babo ağbi bir akşam yorumu geçsen ? 573** geçilir mi bu sefer ?
Yukarda 57.3xx 'un bu kadar kisa zamanda gecilmesini beklemiyorum sahsen.
Daha onceki sayfalarda verdigim CIKIS kanali icindeki hareketlere devam ediyoruz.
Ince kirmizi cizgi su anda 59.2xx civarindan geciyor.
O ince kirimizi czgiye (oyle ya da boyle) degecegiz.
O cizgi gecilir mi?
SORU BU bence.
Gecilirse degisik senaryo ortaya cikar. YIL SONU 59.999-60.000 Gecilmezsenin senaryosu ve Kebap iddiasi yine bu topikde var zaten.
sanki cok flu bi ortam var...ben yarı malda kalcam yarı nakitte...
bu dalgada...baboyu izliyoruz...teknik calisiyor su an....ani hareketler yok...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Calistigini dusundugum "DEPDiK" grafigimiz assagida. Yukari gidersek dondugumuz CAM GOBEGi direnc var. 57.3xx un oldugu siyah cizgi ile belirttigim direnc var. SARI alcalan "diagonal" direnc var. Onlarin ustunde de daha once ince KIRMIZI tabir ettigim ve accuk kalinlastirdigim ve bugun 59.2xx den gecen direnc var. EYLUL ayinda yukardaki direnclere yakin kapanislar beklememe ragmen, daha sonra bir geri cekilme beklerim.
SARI GACI da onumuzdeki hafta Duzeltmenin devam edip etmemesi yonunde cok onemli bir HAFTAYA girecegiz. Bazi indikatorler SARI GACININ duzeltmeye devam etmemesi gerektigini soyluyor.
SARI GACI da onumuzdeki hafta Duzeltmenin devam edip etmemesi yonunde cok onemli bir HAFTAYA girecegiz. Bazi indikatorler SARI GACININ duzeltmeye devam etmemesi gerektigini soyluyor.
Dananin kuyrugu haftaya kopacak.
Normalde duzeltmeye devam etmesi gerekiyor. O duzeltmeyi "onaylamayan" bir indikator belirdi.
Boylesine 2 lem yaratan durumlar, buyuk depismelerin isaretidir.
Birileri yukari surmek istiyor, buna mukabil birileri de assagiya vurmak istiyor demektir.
Grafigi cizen paranin gucudur, biz yorum yapariz sadece. Daha oncekiler halen GECERLi. Ama onumuzdeki HAFTA KARAR HAFTASI olacaktir.
Yorum