aynen tepkiy kodu dow...iyiki shortlari kapadim...
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gün sonu
ey ahali,
paritede son atak ...1,37 yaklaşıldı
petrol > 88 üstü
DOW > 11.000 lere dayandı
...böylece hazırlıklar yapıldı....çekikler su döküceklerine inanmıyorum...yarınki seans çok şeye gebe...gazamız mubarek ola >>> tirexler görevini yapmıştır
saygı ve sevgiler
Yorum
-
hadse su....GENELDE...HER YER KARANLiKKEN...rally baslamis olur...alttan vermemek gafil avlamak ucun....
TETIKTE OLMALIYIZ...inad eden yanar...bzde baslamis olabilr....
yunan batti dedilermi....o gun borsalar yuzde 5 arti yazar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
iyi şeylere mi gebe...?rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterey ahali,
paritede son atak ...1,37 yaklaşıldı
petrol > 88 üstü
DOW > 11.000 lere dayandı
...böylece hazırlıklar yapıldı....çekikler su döküceklerine inanmıyorum...yarınki seans çok şeye gebe...gazamız mubarek ola >>> tirexler görevini yapmıştır
saygı ve sevgiler
Yorum
-
Yanılmıyorsam yarın başlıyor Başbakanın kuzey afrika ziyareti. Hani jöleli not arttırımı gelecek diyordu ya. valla sanki yalan değil doğruyu söylüyor gibime gelmeye başladı. ama ona inanıp endeks 72.000 olacak söylemine inanalar üzülmeye devam eder.
babo ağbi bir akşam yorumu geçsen ? 573** geçilir mi bu sefer ?
Yorum
-
Yorum
-
haber yanıtlmasın sizi...barbaraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
avrupanın kendi merkez bankası almazken çinliler niye alsın batık malları...
ara gazı verdiler işte...malı yüklemek için birilerine..amele arıyorlar...
Yorum
-
imdi, bugün kuzu usulü daldim skendere dedim bak ben kuzunun öğrencisiyim bir korktu bir korktu bana 1200 puan verdi ABV dedim

,
kağıt girdim çıktım skender
ordanda verdi

...
he kuzum skender dedi ki bak kuzunun selamıyla geliyorsun, emme dikkat etsin kendine ben altındaki oyunumu daha bitirmedim, bu greklere fazla kafa yormayın ben o tembelleri eşşek gibi çalıştıracağım var mı hep öyle hansın sırtına binmek dedi;) olmadı kızlarını laleyiye bavul ticaretine yollarım hem siz komşunuz onları iyi ağırlarsınız felan gibi kelamlar etti. ben öyle mel mel bakarken dikkatimi çekti skender çok kıllıydı, neden bu kadar kılın var dedim ayulara benzemeye çalışıyormuş.
aman dedim korktum kaçtım yanından..

grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Kötü kız olmak ara sıra farkına varılan küçük bir günahtır İyi kız olmak ise her zaman büyük bir pişmanlık
bunun içini biliyorum, her manastıra giren rahibe olsa keşke,
manastırdan atılınca bu,
2013'te rio karnavalında çılgınca dans ede ede geçerken sarı gacı,
tahtirevan'ının bir ucunda sen bir ucunda ben taşıyanlardan olacağız,
o zaman bu dediklerini hatırlatırım sorarım, nerde bu meleğin halesi kanatları diye
hehehe....
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar...
bildginiz gibi bu surtukten 1800 den indim...iki kez shortladim...210 dolar yazdm...yani bundan 2010 dan inmis oldum...
bide 1810 shortlar para yazarsa...gaci bana gore hazreti meryem...namuslu aslinda...itin kopegin lafi...yok surtukmus...yok E5 E CIKACAKMIS...yok malmis...biride bendim bunnari diyen...
emme ben sonperdenin doldurusuna geldim...durzu dediki...ozgozlerimle gordum...******yu...hasaaaa...
sonra...sagossun...erol.erdem kardesim...gacinin evlya filan oldugunu soylemesi uzerine....tovbe ettim...telli babaya horoz adadim...beni affetsin diye....
demem o ki...mahalle dedikodusu...biryere varmaz...gaci 1400 lere insin...kesinlkle melaike lem...allah nazardan saklasin....tu tu tu....tuuuuuu...
butun laflarini yiyiyecen mi lem...sonperde...iftiraci durzu....
Yorum

Yorum