Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Ykgyo son anda 2,46 dan 2,51 kapatti....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
Cumleten İyİ aksamlar...
Aeo...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
-
sayın tredaş merkez bankasında kaydınız olması için 90 gün boyunca ödeme yapmadığınız anlamına geliyo r Banka olaya müşterinin ödeme ahlakı varmı diye yaklaşıyor kredi alırsınız ama kefalet ile değerlendirilir bence maaş aldığınız bir Banka varsa oraya başvurmanızı tavsiye ederim.Merkez Bankası kayıtları devamlı güncelleniyor Banka ve Merkez Bankası kayıtları arasında 2 aylık bir zaman dilimi var.Bizim Bankada takipden kapatılanlara 6 ay geçmeden kredi verilip verilmesi Şube yetkisinde.Krediniz inşallah istediğiniz gibi olurtredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersize bir soru
iş bankasından kullanmış olduğum kredi kartı idari takipe düşmüş .Bu borcu kapattım ama sorgulamada olumsuz yanıt alıyorum .(mekez bankası )
bu olayı nasıl düzeltebilirim
vakıf banktan kredi almak istiyorum
iş bankasından borcu yoktur yazısı aldım 52,5 tl verip
faydası olurmu ...............
Yorum
-
iyi geceler hocam, kimseden ses çıkmadı , herhalde yokEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler. derinlikli matriks kullanan varmı içinizde?
Yorum
-
Hangisi gerekiyor?EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir indikatörün default değerleri lazım.
Yorum
-
tamam hallettim teşekkür ederim.stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHangisi gerekiyor?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum

Yorum