bu mallt 5 dk da napıo böle ya halay falan mı çekiyor
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
efekent hocam şu karsn durumu nedir bakabilirmisiniz....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hadi ver malimixxmel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburdan bhsev in spegine soyluyorum...
O mali senden 137 den alicam..139 dan aldim..geri kalan nakiti 137 ye sakliyorum..
Bilgin olsun
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
gelin gelin aşşağılara ben bekliyom ::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereldeki bütün kaığıtlarım gittiii full nakit te kaldım birden bire çok tuhaf bişe adamın senedi olmaması.... ::
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
dedik ya baştafcomlet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGURME bu latek ne kadar uyuz? tutalım mı satalım mı
ağzınıza balı sürer
zonra dersiniz tamam şimdi evet devam
ama sonra tıssssss
alın -satın diye birşey demedik demeyiz de
sadece kişinin hür iradesine bağlıdır
herkes gördüğünü söyler
BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. / MAALT [] 27.01.2011 15:53:52
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Ortaklığın Adresi:Fevzi Çakmak Caddesi No:30 07100 AntalyaTelefon ve Faks No.:Tel:0 242 248 68 00 - Fax: 0 242 248 64 72Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su:Tel:0 242 248 68 00 - Fax: 0 242 248 64 72Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?:HayırÖzet Bilgi:Olağandışı fiyat ve miktar hareketi hakkında
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII , No:54 sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'nin '' Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri '' başlıklı 17. maddesine istinaden , son günlerde Şirketimiz hisse fiyatlarında görülen olağandışı fiyat hareketleri ile ilgili olarak , Şirketimizde henüz kamuya açıklanmamış özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek bir durum olmadığını bildiririz. Bununla birlikte, henüz karara bağlanmayan Antalya'da bulunan Talya otelimizin yeniden yapım dahil renovasyon imkanlarına yönelik ön incelemeler ve hukuki açıdan yapılması gereken işlemlere dair resmi makamlar ile görüşmeler yapılmaktadır. Bu hususta henüz bir karar alınmamış olup, konuyla ilgili bir gelişme olması halinde gerekli açıklamalar yatırımcıların bilgisine sunulacaktır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
Yorum