Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bu işler vob la ilgili olduğu için sanıyorum uzunları stoplatmak istiyorlar.yukarı gidecekse zaten uzunları bezdirmeden gitmezler diye düşünüyorum.65200 önemli kalıcı altında kalınmamalı bu rakamın
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Piyasalara ABD gölgesiGün içinde olumlu seyreden piyasalar ABD verileri ile eksiye döndü27.1.2011 - 15:44Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın, ekonomide alınan önlemlerin yeterli olması durumunda, daha fazla bir önlem alınmayacağı yönündeki açıklamaları yurtiçi piyasalarda olumlu hava estirirken ABD verilerinin olumsuz gelmesi piyasalarda yönü aşağı çevirdi ve endeks yüzde 0,54 geriledi.
FED’in tahvil alımına devam edeceği yönündeki açıklamaları ile parasal desteğin devam edeceği beklentisi global piyasalarda olumlu başlangıca sebep olurken, Japonya’nın kredi notunun S&P tarafından düşürülmesi, borsalarda olumlu havayı bozarak değer kayıplarının yaşanmasına neden oldu.
FED’in faizleri değiştirmeme kararı ile dolara karşı güçlenen euro, borsalardaki yükselişi desteklerken, Avrupa Merkez Bankası Başkanı Trichet’in, enflasyonu kontrol altında tutmak için gerekenin yapılacağı yönündeki açıklamaları euronun güçlü konumunu sürdürmesini sağlıyor. Euro/Dolar paritesi şu sıralarda 1,3747 seviyesinde işlem görüyor.
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum