Hisse_Trade 5

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • cem17cem
    Aktif
    • 14 Eylül 2010
    • 119

Askerin biri bir gün ormanda yolunu kaybetmiş, gece olunca köye ancak ulaşabilmiş. Bir kapıyı tıklamış, karşısına yaşlı bir adam çıkmış.
    Asker:
    - Amcacım tanrı mirafiri kabul edermisiniz.
    Yaşlı adam:
    - Evladım ne demek, hele ki sen bir askersin, seve seve buyur içeriye.
    Yaşlı adam ısrar etmiş bizim askere;
    - Evladım sen hasta gibisin burası soğuk olur, sen git bebeğin odasında yat.
    Asker:
    - Hayır amca olmaz öyle şey hem bebeği rahatsız etmeyeyim.
    Yaşlı adam gülümseyerek:
    - O çoktan uyumuştur evladım.
    Neyse ki bizim asker küçük evin soğuk girişinde ki odada yatar. Sabah olur bizim asker yüzünü yıkamak için lavobaya gider yüzünü yıkar, o sırada kendisine kar gibi beyaz bir havlu uzatılır, birde bakar ki havluyu uzatan dünya güzeli huri benzeri bir genç kız. Asker hemen sorar:
    - Kimsiniz acaba?
    Güzel kız kısa ve öz cevap verir;
    - Benim adım bebek, ya siz.
    Asker biraz üzgün cevap verir.
    "Bende eşşolu eşşek"
    Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!

Yorum

• narada
      Haberci
      • 04 Mayıs 2009
      • 1737

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      narada abi işte sana bi senaryo ekgyo neden bu kadar şişti.hem derin hem gelecekli kağıt.bankalardan çıkarak ona girdiler endeksi dengelediler.şimdi ondan çıkıp bankalara saldıracaklar nasıl ama
      bilgisayar başında değildim. yeni görüyorum... olabilir. hareketleri izliyorum bakalım. bugün 308 lerdeyken yeter diyecetim, diyemedim, elim varmadı....
      YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11718

F.Bahçe 70 bin bilet sattı!

27.01.2011 12:14:36 Fenerbahçe Kulübü, futbol ve basketbolda olağanüstü bir haftaya hazırlanırken, kesesini de doldurmanın mutluluğunu yaşıyor.

önceki haber sonraki haber

Futbolda Fenerbahçe-Trabzonspor ve basketbolda da Fenerbahçe Ülker-Valencia maçlarının biletleri tamamen tükendi. İki maç için yaklaşık 70 bine yakın bilet satılırken, bu biletlerden toplam 4 milyon TL gelir elde edildi.
        Fenerbahçe Kulübü, futbol ve basketbolda olağanüstü bir haftaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, bu sezon Süper Lig'deki kaderini belirleyecek olan Trabzonspor karşılaşması için 50 bin bileti satarken, Fenerbahçe Ülker de Avrupa'da yoluna Valencia maçıyla devam edecek. Sarı-lacivertliler, THY Avrupa Ligi maçında satışa sundukları 16 bin biletin tamamını satarken, toplamda da yaklaşık 70 bin bilet satıldı.
        Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasında yaklaşık olarak 3.5 milyon, Valencia karşılaşmasından da yaklaşık 500 bin TL gelir elde edildi. Elde edilen büyük hasılat Fenerbahçeli yöneticilerin yüzünü güldürdü.

fener tavan yapar şimdiii
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• turkuaz
          Tecrübeli
          • 13 Temmuz 2009
          • 98

carfb çok sıktılar

Yorum

• turkuaz
            Tecrübeli
            • 13 Temmuz 2009
            • 98

95 te tutunamazsa favori 88 e kadar tekrara çekilebilir

Yorum

• narada
              Haberci
              • 04 Mayıs 2009
              • 1737

sanko

KONUKOGLU:AMERIKALILARIN YATIRIM TEKLIFI ILE GELMESI, BIZIM ICIN OLDUGU KADAR GAZIANTEP SANAYISI ICIN DE BIR ONURDUR

SANKO HOLDING YONETIM KURULU BASKANI
              ABDULKADIR KONUKOGLU, KRIZ SONRASINDA ISSIZLIGE COZUM BULMAK AMACIYLA TURKIYE'DE
              YATIRIMCI ARAYAN ABD'LI YONETICILERIN KENDILERI ILE GORUSMESI VE SANKO
              TESISLERINDE INCELEME YAPMASININ, SANKO ICIN OLDUGU KADAR, GAZIANTEP SANAYISI VE
              SANAYICISI ICIN DE BIR ONUR OLDUGUNU BILDIRDI.
              SANKO HOLDINGDEN YAPILAN YAZILI ACIKLAMAYA GORE, INDIANA MUNCIE BELEDIYE
              BASKANI SHARON KAY MCSHURLEY, MUNCIE TICARET ODASI BASKANI JAY JULIAN, INDIANA
              MARION BELEDIYE BASKANI WAYNE SEYBOLD, INDIANA GRANT BOLGESI TICARET ODASI
              BASKANI TIM ECKERLE, DOGU INDIANA TICARET ODASI YONETIM KURULU BASKANI BRYAN
              DANIEL ZUERNER VE INDIANA FAYETTE BOLGESI TICARET ODASI UYESI SHERRY MARIE
              ROBERTS, ONCEKI GUN ISTANBUL'DAKI PROGRAMLARI KAPSAMINDA SANKO HOLDING YONETIM
              KURULU BASKANI ABDULKADIR KONUKOGLU ILE DE GORUSTU.
              ACIKLAMADA GORUSLERINE YER VERILEN KONUKOGLU, ISTANBUL'DA GORUSTUKLERI
              HEYETI GAZIANTEP'E DAVET ETTIGINI, OZEL UCAKLA GELDIKLERI HEYETLE GAZIANTEP
              ORGANIZE SANAYI BOLGESINDE, YONETIM KURULU BASKANI CAHIT NAKIBOGLU ILE TOPLANTI
              YAPTIKLARINI BELIRTTI.
              AMERIKALI HEYETE DAHA SONRA SANKO HOLDING SIRKETLERINDEN SANKO TEKSTIL
              ISLETMELERI, SANKO HAVLU VE SUPER FILM AMBALAJ SANAYI ISLETMELERINI
              GEZDIRDIKLERINI IFADE EDEN KONUKOGLU, SUNLARI KAYDETTI:
              ''SANKO VE GAZIANTEPLI SANAYICILER OLARAK AMERIKA'DAN YEREL YONETICILER
              VE TICARET ODALARI BASKANLARININ YATIRIM DAVETI AMACIYLA GAZIANTEP'E
              GELMELERINDEN MUTLULUK DUYUYORUZ. SANKO ACISINDAN KONUYA BAKTIGIMIZDA ONUR
              DUYUYORUZ. BU, GAZIANTEP SANAYICISININ ATAKLIGININ, HIZLI KARAR ALMASININ,
              YAPTIGI BASARILI CALISMALARIN ABD'DE DE YANSIMALARININ OLDUGUNU GOSTERIYOR.
              AMERIKALILARIN YATIRIM TEKLIFI ILE GELMESI, BIZIM ICIN OLDUGU KADAR GAZIANTEP
              SANAYISI ICIN DE BIR ONURDUR. AMERIKALILARIN ILGISI, 'KRIZDEN EN AZ ETKILENEN
              KENT GAZIANTEP'TIR' TESPITIMIZIN GERCEKLIGININ IFADESIDIR.''
              KONUKOGLU, HEYETIN KENDILERINE ILETTIKLERI TEKLIFLERI DEGERLENDIRMEYE
              ALDIKLARINI BILDIRDI.

-AA-

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11718

bu sanko bu havaları sever yerinde duramıyo sankiiii.....
                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• narada
                  Haberci
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 1737

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bu sanko bu havaları sever yerinde duramıyo sankiiii.....
                  509 u kırarsa çok güzelleşir...

Yorum

• narada
                    Haberci
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 1737

ıshyo

ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

"BAGLI ORTAKLIGIMIZ ISIKLAR AMBALAJ PAZARLAMA A.S. KUZEY IRAK ERBIL'DE , SEHIR MERKEZINE 9 KM MESAFEDEKI SANAYII BOLGESINDE 30.000 M2LIK BIR ARAZIDE 5000 M2 KAPALI ALANLI BIR FABRIKA DA KAGIT TORBA URETIMI YAPMAK UZERE YEREL ORTAK KARMA INDUSTRIAL INVESTMENT LTD. VE BERF GENEL TICARET VE INSAAT MALZEMELERI LTD.STI ILE BIRLIKTE ISIKLAR PAPER SACK LTD. SIRKETININ KURULUS CALISMALARINI BASLATMIS BULUNMAKTADIR. ISIKLAR AMBALAJ PAZARLAMA A.S. NIN % 54 ISTIRAKI ILE KURULACAK OLAN YENI SIRKET'IN URETIM TESISLERI YILDA 80 MILYON ADET URETIM KAPASITESINE SAHIP OLACAK OLUP ,ONCELIKLE KUZEY IRAK'TA CIMENTO SEKTORUNUN KAGIT TORBA IHTIYACINI KARSILAMAYA YONELIK URETIMLERE AGIRLIK VERECEKTIR.

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11718

narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      509 u kırarsa çok güzelleşir...
                      senetsiz duramdım 5.00 den biraz aldım bahtımıza ne çıkarsa artık ....
                      Mevlana der ki;

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                        Tecrübeli
                        • 20 Ağustos 2010
                        • 1442

gÜko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        senetsiz duramdım 5.00 den biraz aldım bahtımıza ne çıkarsa artık ....
                        dedİm sİze bu İŞ baĞimlilik yapar

Yorum

• bogazici77
                          .............
                          • 11 Temmuz 2009
                          • 1920

vakıfbank 394 kalkması lazım artık yiter ya sultamn dedik başımızın tacı yaptık hürremlik yapma bana
                          Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• cem17cem
                            Aktif
                            • 14 Eylül 2010
                            • 119

sÜrgÜnefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            dedİm sİze bu İŞ baĞimlilik yapar
                            kÖtÜ bİr aliŞkanlik mi desem nedesem bİlmİyorum kİ daĞ meyvesİ gİbİ kİmİne gÜzel tatli kİme zehİr gİbİ aci hepİmİze en tatlisindan olsun İnŞ.
                            Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!

Yorum

• gurme
                              pala
                              • 26 Nisan 2009
                              • 812

hazndr bir delilik yapabilir
                              3,48
                              BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                                Tecrübeli
                                • 20 Ağustos 2010
                                • 1442

cem17cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                kÖtÜ bİr aliŞkanlik mi desem nedesem bİlmİyorum kİ daĞ meyvesİ gİbİ kİmİne gÜzel tatli kİme zehİr gİbİ aci hepİmİze en tatlisindan olsun İnŞ.
                                katiliyorum sİze

Yorum

Working...
                                X

Debug Information