simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
3.92 ooldu
vakıfa bile söz geçiriyorum.öğreniyoz galba bu işi
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
eldeki bütün kaığıtlarım gittiii full nakit te kaldım birden bire çok tuhaf bişe adamın senedi olmaması.... ::
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
nakitte duramazsınız bu iş bağımlılık yapıyor insanda .sizi bilmem amaGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereldeki bütün kaığıtlarım gittiii full nakit te kaldım birden bire çok tuhaf bişe adamın senedi olmaması.... ::
Yorum
-
prkme
ayen
aksue
üstadlar bu senetlere ne der acaba.....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
size bir soru
iş bankasından kullanmış olduğum kredi kartı idari takipe düşmüş .Bu borcu kapattım ama sorgulamada olumsuz yanıt alıyorum .(mekez bankası )
bu olayı nasıl düzeltebilirim
vakıf banktan kredi almak istiyorum
iş bankasından borcu yoktur yazısı aldım 52,5 tl verip
faydası olurmu ...............Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
afiyet olsun arkadaşlar...Mevlana der ki;
Yorum
-
bu kırmızı çizik demek oluyortredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersize bir soru
iş bankasından kullanmış olduğum kredi kartı idari takipe düşmüş .Bu borcu kapattım ama sorgulamada olumsuz yanıt alıyorum .(mekez bankası )
bu olayı nasıl düzeltebilirim
vakıf banktan kredi almak istiyorum
iş bankasından borcu yoktur yazısı aldım 52,5 tl verip
faydası olurmu ...............
ticari olarak da çek'iniz dönerse bankalararası merkez var
herkesin şeceresinin tutulduğu bir yerdir
burası
tüm bankalar sorgularını buradan yaptırır
çizik yerseniz çek almanız artık pek mümkün olmuyor maalesef
uzun bir süre
bu da onun gibi birşey herhaldeBÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
selamlar hocam yeni geldim ve neler olmuş diye bakarken gördüm ilçesindeyim yapabileceğimiz birşey varsa yardımcı olalımEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraramızda kütahyadan arkadaş varmı?
Yorum
-
SAYIN TREDAS
borcu yoktur yazısı almanıza gerek yoktu. borcunuzun olup olmadığı ne zaman nasıl ödendiği bankaların KKB ( kredi kayıt bürosu) den aldıkları bir bilgidir. idari takibiniz de başvuru yaptığınız banka tarafından görülebilmekte. kredi tahsis yetkisi şubede olduğu için size kredi çıkıp çıkmayacağı konusunda birşey söylememiz doğru olmaz. şube isterse verebilir. ama sizin en rahat kredi alabileceğiniz yer maaş aldığınız bankadır. çünkü maaşınızı temlik edecekler.
saygılar,dehalar fikirleri, zekiler olayları, aptallarsa kişileri tartışır.
Yorum
Yorum