afiyet olsun
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
üstad, o aslandır..işini bilir... ama ihtiyarlayınca aslanlara, dişiler yemek bile vermezler,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterataman abi senin nefesin iyidir şu cimboma bir okusanda tavana yapışsa artık beni çok bekletti namıssız....
biliyorsun, ölüme terkederler..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
bide denizli cam var ama o başka ydı galiba
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Denizbank/ates::deniz emeklilik satisini ilk yarida sonuclandirmak istiyoruz-cnbce
-matriks-
Yorum
-
etkiler muhtemelen...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPeki bunun ekürisi Deniz YO'da bir hareket çeker mi ?
Yorum
-
a.s. hoşgeldin ..xxmel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg ustad, Efekent ustad ve KEYBORSA mudavimleri...
Selamlar herkese..
Yorum
-
12.50 üstünde haftalık kapanış yapsa bile olumludur...xxmel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg hocam...Sizin DENIZ i 12.10 maliyetle aldim dun..
Yorumlarinizi okuyorum IZOCM gibi olacak vs..12.50-12.60 takip ediyoruz degil mi ilk etapta ?
Yorum
-
-
demek ondan gitimiyor, ağırlık edeni bulduk....mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg üstat tebrikler
bende denize daldım kısmet bakalım
Yorum
-

Yorum