narada abi kutpo dediydi kırmadım kendisini nerdende aklıma geldi durduk yere aldık bakam ya nasip
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
yine başladın efekent hocam vurmaya tam vurda kurtulalı m artı şurda 3-5 kademe kaldı tavana
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
simurg hocam iheva ne durumda acaba ikide bir gözüme takılıp duruyo ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
uzun bir zamandır bekliyorum zaten, lanet kağıdıEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternarada abi, yarın arena ile maça çıkalım diyom ne dersin.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
akşam ilacımı içip yatam ben. yarın hakkından geliriz üzme sen kendini.narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruzun bir zamandır bekliyorum zaten, lanet kağıdı
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
iyi akşamlar arkdaşlar......Mevlana der ki;
Yorum
-
ne için yarın son gün.narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüç aylık ortalama fiyat netleşti arena da... yarın son gün. bakalım başka bahaneleri kalacak mı... bi de betil satmaktan vazgeçerse... iyi olur tabi...
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
yönetim kurulu seçimi yapıldı. yönetimin belirlenmesi, olası bir çağrı fiyatını gündeme getiriyor. çağrı fiyatı, hissenin 3 aylık ortalaması üzerinden yapılıyor diye biliyorum. o yüzden yoğun bir baskı vardı gibime geliyor..YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
önceki aldıkalrım duruyor hala , tutucağım bir süre...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam iheva ne durumda acaba ikide bir gözüme takılıp duruyo ...
Yorum
Yorum