iyi akşamlar
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
maal ta ne oldu fren ler tutmuyor galiba ...............!!!Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
-
Sn XXMEL, size de gecmis olsun. Ben demistim zaten "Keten Hoca hastalaninca dayanamaz, XXMELL de uzuntusunden hasta olur" diye... Rabbimizden acil sifalar diliyorum...
Simurg Hocam, aksam kestane kebap yapacakmissiniz diye duyduk...dogrumudur acep?
Ayhan hocam, sizin chozumlemelerinizi ozledik. Gerci ulker icin davul zurna esliginde burada senfoni orkestrasi caldirmistiniz ama, biz bu gy olayina kotu dalmisiz, simdi kagit alacak para kalmadi. Uc bes kacak beygir filam mi bulsak acaba Keten Hocam? ;) ;)
Bogazici de alamadi gitti bi araba. Abicigim senin tavanlarin onda birini ben yakalasaydim, simdiye oto galeri acardim ya..

slm ile...
Yorum
-
akşam sohbetleri , yeni yıldan sonra inş...freesky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn XXMEL, size de gecmis olsun. Ben demistim zaten "Keten Hoca hastalaninca dayanamaz, XXMELL de uzuntusunden hasta olur" diye... Rabbimizden acil sifalar diliyorum...
Simurg Hocam, aksam kestane kebap yapacakmissiniz diye duyduk...dogrumudur acep?
Ayhan hocam, sizin chozumlemelerinizi ozledik. Gerci ulker icin davul zurna esliginde burada senfoni orkestrasi caldirmistiniz ama, biz bu gy olayina kotu dalmisiz, simdi kagit alacak para kalmadi. Uc bes kacak beygir filam mi bulsak acaba Keten Hocam? ;) ;)
Bogazici de alamadi gitti bi araba. Abicigim senin tavanlarin onda birini ben yakalasaydim, simdiye oto galeri acardim ya..

slm ile...
Yorum
-
araştırmalarım sürüyor hazırlıklar bitsin paylaşırızfreesky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn XXMEL, size de gecmis olsun. Ben demistim zaten "Keten Hoca hastalaninca dayanamaz, XXMELL de uzuntusunden hasta olur" diye... Rabbimizden acil sifalar diliyorum...

slm ile...
Yorum
-
Sagolun Simurg Hocam,
Buradaki muhabbet aliskanlik yapiyor inanin. Kafein filam mi var acaba servr da..
Bekliyoruz ins.
Ayhan Hocam, tesekkur ederiz. Sizin bu foruma katkiniz cok muhim. Diger bircok dostumuzun oldugu gibi.
slmlr, iyi aksamlar...
PS: Keten Hocamdan ses seda yok, umarim iyidir kendisi..Hayirli ve acil sifalar diliyoruz bir defa daha...Ozledik muhabbetini...
Yorum
Yorum