bu topiğe güveneceksin azizim... burada tam bir beyin jimnastiği var...
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
çok üzüldüm.bugün 65 lerden alabilmek için 2 gündür kıytırk kağıtları vermeye çalısıyordum.dün gece farktmiştim çiti nin mallandığını bugün artık uygun yerlerden alırım diyordum.konyanın gazıyla erken gitti.kısmet değilmiş.yukarda 70 var aylıktaki kama nın kırılması için.geçermi bilemiyorum işallah geri gelir.geri gelirse uygun yerlerden kademeli maliyetlenip bahara kadar tutmayı isterimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok üzüldüm.bugün 65 lerden alabilmek için 2 gündür kıytırk kağıtları vermeye çalısıyordum.dün gece farktmiştim çiti nin mallandığını bugün artık uygun yerlerden alırım diyordum.konyanın gazıyla erken gitti.kısmet değilmiş.yukarda 70 var aylıktaki kama nın kırılması için.geçermi bilemiyorum işallah geri gelir.geri gelirse uygun yerlerden kademeli maliyetlenip bahara kadar tutmayı isterim
ulen sen haftaya bahar geldi bizim burda çiçekler açtı dersin.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
-
bske-1700-1650-1630 desteklerlejewellery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba, batısöke ve karsu hakkında görüşü olan var mıdır ? Herkese bol kazançlar dilerim ...
1760-1800-1850 dirençler sorun ğörünmüyor
Yorum
-
Sn Ayhan yılbaşı sonrasına bırakacaklar gibi gözüküyor. 15.90a değidirip dökülenleri toplamaya devam edebilirler gibi.mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg üstat maalt ğüzelleşmiş 15910 üzeri bir kaş kapanış daha yaparsa 18000 görür
Yorum
-
eee noldu şimdi elimde nakit kaldı.efekent hocam bana bi güzellik yapar birazdan bi analiz patlatır.yaw düzgün bi kağıt olsun ama bi işler peşinde koşsun işsiz güçsüz dolasmasınlar ortalarda busefer
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Sn Narada bu dinleniş uzun soluklumu olacak acaba 150 lerdeki gibi.Ayrıca 250 seviyelerinden gelebilecek bir düzeltme bekliyormusunuz?Eger bekliyorsanız bu düzeltme ne kadarlık bir düzeltme olabilir.?Tskurler.narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkonya 250 lerde dinlenecek zahar...
Yorum
-
tam güven..tam not..üstadlara selammm olsunnn..narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu topiğe güveneceksin azizim... burada tam bir beyin jimnastiği var...

sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
buyur narada hocam on puanlık uzmanlık sorusu cevabı bekliyozkenanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Narada bu dinleniş uzun soluklumu olacak acaba 150 lerdeki gibi.Ayrıca 250 seviyelerinden gelebilecek bir düzeltme bekliyormusunuz?Eger bekliyorsanız bu düzeltme ne kadarlık bir düzeltme olabilir.?Tskurler.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
olabilir evet aslında başka bir hisse inceliyorum bu arasouvenir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Ayhan yılbaşı sonrasına bırakacaklar gibi gözüküyor. 15.90a değidirip dökülenleri toplamaya devam edebilirler gibi.
şöyle %10-20 arası prim yapabilecek tam olgunlaşsın olmazsa az miktarda dalarız
Yorum
Yorum