prkte 3,61 oldu
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
aynen...bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15.80 nin altında haftalık kapanıs yapmasın yeterli yani
Yorum
-
1.23 kırmadan kopma olmaz. 1.05 altında kapanışlar olmadan da çökme olmaz. sıkışık seyr devam edecek gibi.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bi de tukas ı sorsak
Yorum
-
52.00 stop olmak kaydıyla tut konumunda...muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Simurg bimas yorumu almam mumkun mu?
Yorum
-
maalt stop traderler için 16.20-15.80 idi. haftalıklar bazında beklentisi olanlar için ise bu seviye 15.40 olabilir. Benim kaygım olmadığından hacimsiz düşüşü izlemekle yetiniyorum.
Yorum
-
teŞekkÜr ederİm bİr tÜrlÜ aliŞ verİŞ yapamadimdi dasimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster52.00 stop olmak kaydıyla tut konumunda...PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
Yorum