Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yalovalılar çıktı piyasaya karşıda istanbul manzarası bursa ve kocaelinin yakınında 3 büyük şehre yakın.doğası güzel yeşil havası ılıman.insanı genelde eğitimli (ne yazikki çok göç almaa başladık :(
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
yalovalılar çıktı piyasaya karşıda istanbul manzarası bursa ve kocaelinin yakınında 3 büyük şehre yakın.doğası güzel yeşil havası ılıman.insanı genelde eğitimli (ne yazikki çok göç almaa başladık :(
sn bogaziçi ben karşıdayım körfezde ama kışın termale gelirim sıklıkla cok güzel yerler altınovayıda ordan biliyorum hep meyve agaçları falan etrafta süper biyer
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum