kafamda bir iki model oto var.bilg almak mahiyetinde vw nin bi kaç servisini aradım ellerinde dizel golf kalmamıs ocaok sonuna gün veriolar.vay amasını be ya
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
-
birde öneri.git ekmeli biçmeli tarla al..15 yıl sonra keten abim dediydi dersin..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Dostlara gunaydin, masallah keyifler yerinde. Allah (CC) daim etsin ins.
Bizde bi rnum yok. Kos kos seyretmece tren niyetine.... Saglam kafa lazim bu isler icin, su anda o da bizde yok heralde. 10 yili asti, hala tezi veremedik. Bir defa daha atilirsak karizma filam kalmayacak...
Bu arada bakiyorum da, Golf'a 50 bin papel vermekte bahsediyorsunuz ya. Ben bu saatten sonra TR'de binecek araba bulamam abiler. Gecenlerde Camry'ye gittik, test surusu icin. Hatta adamlar evraklari filam hazirlamislar.. Icime sinmedi, "yok abi bu is kalsin" dedim. Cadi'yi aldik da kafa rahatladi... Ama oralarda bu benzin fiyatlariyla arabaya filam binme isi yash kesinlikle... Baksaniza koskoca bogazici-ki hergun 3 tavani vardir kendisinin- bile dizel mizel aramaya baslamis.... ;)
Kolay gelsin hepinize....slmlr...
freesky
PS: Keten Hocam, hadi deniz kose oldu da onu sponsor yaptiniz.. Ya ben nicin listedeyim, onu da bir aciklasaniz....? Ekistremi gondersem, aranizda para toplardiniz benim icin.. Hahahahahaha
Son 6 aydir karli bir islemimiz olmadi ya.. En son Egeser'den tutturacaktik, onda da epeyce erken cikmisiz. Petkim, ykgyo fos cikti..Simdi ki kagidim da en uyuz kagidi heralde imekabenin... (Yok MAKTK yada Dardanel degil, ama onlardan cok da geri kalmaz...
Ayhan Hocam bahsetmisti bi ara, ona binaen aldim.Bekliyoruz bakalim nolcak....
)
Yorum
-
bende vw hastasıyım dizel golf yada 160 ps 14 tsi alacağım.ama keten abim in tarla önerisi gerçekten en akıllıca olanı.gençli işte gezmeden olmuyor
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
emlak ve fiktif ekonomik enstrümanlardaki balon yerini üretim amaçlı enstrümanlardaki balon alacak ve sanırım kalıcıda olacak,en temel gereksinime karşılık veriyor çünki.dünyada son 10 yıla bakarsanız goca paranın topraga döndügünü görürsünüz.ben bunu civarıma 3 yıldır deyip duruyorum,buraya ise 1 yada 1,5 yıl öncede yazdım.2 ay önce abd fed den biride söyledi aynını,tarla işinde balon oluşacak dikkatli olmak gerek vs dedi..norveç fiyordları ilk tercihim,hem hatunlarıda iri iri sarı oluyo,ama şaçları çok seyrek gariplerin..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Bu tukaşın tahta yapıcısı da çok banal. hep aynı numaralar. k24k24VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVe tavandaki 650 bin lotu çzidiler.
tukaş hayırlısı olsun.
şimdi 1.19 -1.20 civarından bir gevşeme gelmezse daha iyi olur. ama bu arada yine bir cinlik yapabilirler.buradan 1.15 -1.16 sevielerine gevşeme olabilir (belki).
ben şimdilik ekrandan sildim tukaşı. bana da hata yaptırmasınlar diye.
bu arada asuzu 7.40 gördü
Yorum
-
Sn Bogazici oralarda ortalama bir mekanda kelepir denilecek fiyata tarla ne olabilir mesela? Hicbir fikriniz var mi? Hani dagin basinda olmasin ama, sehrin gobeginde de olmasina gerek yok. Maksat ise yarayabilsin ileride...
Kabaca fikir sahibiyseniz paylassaniz...?
slms
PS: Siz arabanizi alin keyfini surun.... bu bal sizde varken, seneye de tarlanizi alirsiniz ins.
)
Yorum
-
guşum senin listeye girme nedenin para degil.kimi zaman para,kimi zaman nam.seninde namın aldı yürüdü amerigan yeşil sermayesi diye.o haseble yanii..hehhehher şey olacağına varır..
Yorum
Yorum