ekgyo
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
-
194 te 2000 tanesi bana geçti
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
nataş iyi gidiyoda direnç neresi acaba
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bogaziçi çocugun olana kadar tut bunu.ilkokul vakitlerine kadar.don lastigini gergin tak düşmesin..her şey olacağına varır..
Yorum
-
194 den geçen nedir hocam :040:bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster194 te 2000 tanesi bana geçti
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bak bak sıkıldım zaten keten abi.gömülüp bekleyecek sepetlere bakıorum.bankalar dan ykb güzel ekgyo iyi kozaa diyom.bölüşterem yazı bekleyem diyom.nerde bende o sabır o da ayrı.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ama ekgyo 60 dk da 189 da bir dip için daha gelirse canına okurum onun donumu bile veririm sermye yapsın
1.94 ten ekgyo aldım da onu deyozBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-
60 dk da öle bi görüntü var ki 189 da 2. dip için gelecek gibi.195 i aşırtırsa iş değişir.önümüzdeki bi kaç saat içinde belli olurBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-
son 2-3 seferdir bende banka yapıyorum güya endekse oynuyorum..önceden tutupta sıkılıp,zararı görüp sattıgım hepsi maliyetlerinin üzerine ciddi çıktı.fekat bundan sonrası için,uzun vadede bankalara duyulan ilgi azalacaktır,doyçla citide anasının kara kaşı kara gözü için çıkmadılar bu kaartlardan.beklentisi olan,özellikle bedelsiz beklentisi olan kademelerinde 3-4 binden aşagı lot hiç olmayan tahtalara yumulmak gerek..ekgyo için ise hem saglam,hem derin,hemide eger istanbul gibi kentsel dönüşüm projeleri vs dillenmeye başlarsa(ki gerekli bence)(sn mgs12 nin kulakları çınlasın,esenlikler diliyorum)bu kaardın uzun vadede önü açık.evladiyelik denilen cinsten tam..her şey olacağına varır..
Yorum
-
195i ciddi olarak aşırtmaz,189a gelmez..saatlik grafikte çıkacak iş degil.daha uzun vadede her ikiside olur ama..her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
092 beri sabırla tuttugum ihlas 1510 direnç 1635 hedfime az kaldı buradan satış gelmezse iyidir
Yorum
Yorum