egser 2,05-2,07 geçerse yeni bir yükseliş dalgası başlatabilir.
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
teşekkürler...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Naada Aksa için tebrikler.
aksa da citi alımlarını sürdürüyor gibi geliyor bana... bir anda 115 bin lotu başka kim iç eder...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
beni en büyük sıkıntıya sokan, stoploss yapmamam oldu. sıkıntı hala çok büyük... aman ha, aşağıda belirlediğiniz stoplosslara mutlaka uyun... sonra fena hırpalanıyor insan...YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
bi spek bu kadar mı iyi niyetli olur.bi kağıt bu kadar mı kaznadırır.hiç mi kaybettirmez.teknikse teknik kardeşim.allahına kurban konyalı.helal olsun senin gibi adamaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
gördükçe içim cız ediyor yaf... neredeyse 110 a çekilen maliyetli konyayı sat, afyon al... maliyet 200 lere çıksın. sonra da onun yarısını dipden sat... bu kadar mı öngörüsüzlük olur, kendi adıma sinir oluyorum...bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi spek bu kadar mı iyi niyetli olur.bi kağıt bu kadar mı kaznadırır.hiç mi kaybettirmez.teknikse teknik kardeşim.allahına kurban konyalı.helal olsun senin gibi adamaYATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
yesss. 6,78 altı kapatmadığı sürece trade fırsatı verebilir.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetuna hocalrımız bir göz atsa iyi duruyo gibi..
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
115 den beri al sat her defasında azımsanmaycak mal al.herdefasında haraketi sez son anda trene bin.ve her defasında kazan.spek resmen bana göz kırpıyor gel diyor.dala vere yok bende diyor.60 dk ne derse onu yapıor.temiz çalısıyor adam helal olsun.teşekkür ediyorum kendisineBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bu latek mi hocamnarada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
geçen yıldı.elimde 6.15 maliyetli ayces vardı.yine simurg abi yazmıstı tam bu zamanlardı. uygun bi araba bulmustum ozmaan.aycesi sattım araba aldım. ayces anasının gözüne gitti şimdi o yüzden maatı satmıyom.hedef 20 +Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum

Yorum