bana ayak yapma pala bas yukarı
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
hocam gökhan cevapladı matriks senet değil program adıymış mazur görün cehalet işte : )) bol kazançlarEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. cem sorunuzu tekrar alayım ne demek istediğiniz tam olarak anlayamadım?
Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!
Yorum
-
hosgeldin narada abi.70 bin çığlıkları arasında endeks yükselmeye başladı
kerevizlere dikkat
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
çok şükür abi.malum konut sektörü haraketli trade edip kaçırmayım malı diye izlemiyorum bile 2.50 hedef koydum orda bi düşüneceğim uzun uzun.endeksin durumuna göre rıta belirlerim kendimeBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
14,80 zorlu sınır. burada zorlanması normal. karınızı kendiniz veriniz.%35 verdi zaten .general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent hocam ayces'te tamam mı? devam mı? ne dersiniz?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
Yorum