inanmıyorum ya alamadan gitti nakit kalmamıs yine :(
Hisse_Trade 5
Collapse
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
nesöylesen gidiyo gökhan simurg hoca ağzına balmı çalmış senin yoksa : )bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinanmıyorum ya alamadan gitti nakit kalmamıs yine :(Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!
Yorum
-
alamdık gitse ne yazar.sabahtan beri izliyodum onuBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Sn Simurg. Endeks 69.000 civarlarında gezinmekte.Eger buralarda tutunabilmesi halinde bu olumlu durumun nerelere uzanacagını düsünüyorsunuz?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeklediğimiz gibi yukarı etti. 68.500-600 üstü kapanışlar endekse olumlu yansımaya devam edecektir. altında kalan kapanışlar da ise düzeltme süreci bir nebze de olsa yaşarız...
Ayrıca Konya için öngörüleriniz nedir(Uygun bir zamanınızda)?
tsekkurler.
Yorum
-
ben borsadan kağıt aldım ya ondandır ben cıkınca herkes rahatlar : ))sürgünefeSÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün pek hareket yokGeceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!
Yorum
-
algyo mu ne yaptınız öyle haberi ta vana geldi yav :
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
-
bfreni çok düşürmüşler, en kötü 201.00 lerden ciddi tepki gelir, yakından izlenebilir...
Yorum
Yorum