Hisse_Trade 5

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

13.60 dan ilk maliyetimi yaptım maaltta. al satlarla nereye indi unttum vallahi.en son yüklü maliyetim 15.60 ortalamayla yaptım.nerelerde yazıldığı ile ilgili not olsun
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• SÜRGÜNEFE
      Tecrübeli
      • 20 Ağustos 2010
      • 1442

size hayırlı seanslar 2. seans görüsürüz

Yorum

• EFEKENT
        Kıdemli
        • 15 Mayıs 2008
        • 4329

şimdi arkadaşlar bir açıklama yapayım bende; özelden soru yağıyor. senet analizinde değerlendirilmiyor tepemeden mal alınıyor sonra düzeltme sürecine girdiğinde panik hali başlıyor. biz a yazıyoruz üye özelden b güzelmi c gidermi d neden durdu gibi zaman kaybettirici sorular soruyor. sabah gelen bir özel mesajı okuyup cevaplarken kutpoda 210 TL zarar yazdım desem. ELinizi vicdanınıza koyun ve düşünün karşılıksız emek veren insanlar sizin özel yatırım danışmanınız değildir. altta hergün gelip okuyup izleyip giden üyeler var. Bir günaydın Bir iyi akşamlar dileği yazmak çokmu zor. Ben bilmiyorum ne yazayım bahanesi işin. Eğer hızlı olamıyorsanız, değerlendirmeyi yapamıyorsanız bunun sorumlusu bizler değiliz. herkes kendi kriterlerine göre işlem yapsın ve foruma katkıda bulunsun.
        "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
        Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• cem17cem
          Aktif
          • 14 Eylül 2010
          • 119

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          şimdi arkadaşlar bir açıklama yapayım bende; özelden soru yağıyor. senet analizinde değerlendirilmiyor tepemeden mal alınıyor sonra düzeltme sürecine girdiğinde panik hali başlıyor. biz a yazıyoruz üye özelden b güzelmi c gidermi d neden durdu gibi zaman kaybettirici sorular soruyor. sabah gelen bir özel mesajı okuyup cevaplarken kutpoda 210 TL zarar yazdım desem. ELinizi vicdanınıza koyun ve düşünün karşılıksız emek veren insanlar sizin özel yatırım danışmanınız değildir. altta hergün gelip okuyup izleyip giden üyeler var. Bir günaydın Bir iyi akşamlar dileği yazmak çokmu zor. Ben bilmiyorum ne yazayım bahanesi işin. Eğer hızlı olamıyorsanız, değerlendirmeyi yapamıyorsanız bunun sorumlusu bizler değiliz. herkes kendi kriterlerine göre işlem yapsın ve foruma katkıda bulunsun.
          EFEKENT hocam haklı formu takip edin hocalar zaten birşey aldıkları zaman yada bir kagıttan cıktıkları zaman yazıyorlar onlarla bir hareket edin hemen kar beklemeyin yoksa benim gibi sizde 50-60 karı görüp heyecandan verir 500-600 kenara iter bakarsınız borsa sabır işi beklemeyi bile her türlü kazanır
          Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin !!

Yorum

• CENGİZ61
            Yasaklı
            • 12 Şubat 2009
            • 54

Sn SİMURG size sorduğum soruda ne var.Sitemmi.. kendim karar verdim aldım.Hisseyi en iyi tanıyan sizi bildiğim için sorma gereği duydum..Bu ne sinir böyle bir Sorununuzmu var yada benimle özel bir sorununuz.fvoride size sitemmi oldu dile getiriyorsunuz onu kendim beğenip almıştım.Sizin yazınız üzerine değil.. Karşınızda öğrenciniz yok..Biraz daha mesafeli konuşun..Azarlar gibi hiç yakışmadı..Bir daha sormam merak etmeyim.Bilginize güvendiğim için sorma gereği duymuştum hata etmişim..
            Herkese hayırlı Cumalar..

Yorum

• ARTIK'ÇI
              kah yerde kah gökte
              • 02 Temmuz 2009
              • 914

Yıldırım Mesaj :Almanya'da perakende satışlar Kasım'da beklentilerin oldukça altında kalarak %2.4 düştü. Konsensüs: %1.0 artış.

emdas
              Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                13.60 dan ilk maliyetimi yaptım maaltta. al satlarla nereye indi unttum vallahi.en son yüklü maliyetim 15.60 ortalamayla yaptım.nerelerde yazıldığı ile ilgili not olsun
                at binenin kılıç kuşananın demişler..
                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• ARTIK'ÇI
                  kah yerde kah gökte
                  • 02 Temmuz 2009
                  • 914

15.90 civarinda aldigim maaltlari kademeli olarak 16.90 ve 17.65 de yolladim..
                  17.45 ve 17.00 civarindan hala maliyetleniyorum duruma gore..
                  16.80 e kadar alim yaparim..
                  18.10 izliyorum..

Yorum

• tredas
                    Tecrübeli
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 716

kavgaya ara

şimdi yaptığım bir incelemede TEKTU hisse si haftalık bazda dirençten dönüp ikinci taban çalışması var

hafatlık bazda 1,38 direnç

sedece sıkıntı yüksek işlem haçmi bu olduğu zaman hisseyi birileri götürmek istemiyor anlamına geliyor

yakından izleyin birde grafik iiyi olur

Biz trakyalıyız...
                    Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
                    arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• ARTIK'ÇI
                      kah yerde kah gökte
                      • 02 Temmuz 2009
                      • 914

Yeni yıla hızlı bir yükseliş hareketiyle başlayan IMKB’de dün alımlar ilk kez hız kesti. Yukarı yönlü açılışlardan sonra alımları devamı gelmedi ve seans sonuna doğru yaşanan gevşemeyle birlikte bu sabahta zayıf bir açılışla güne başlıyoruz. Gün içinde satışlar eğer hız kazanırsa IMKB100’de 5 ve 50 günlük HO seviyelerimiz destek olarak takip edilecek. Ayrıca bir diğer önemli destek seviyemiz ise 68,500 olacak. Vob şubat vadeli endeks 30 kontratlarında ise gün içindeki geri çekilmeler 85,450-85,200 ve 84,350 seviyelerine kadar gelebilir. Bu geri çekilmelerin yaşanması günün geri kalan kısmında gelebilecek alımlar için fırsat yaratabilir. Haftanın en önemli datası olan Abd’den gelecek istihdam raporunda beklentiler iyi yönde. 160K’lık bir artışla %9,7’ye gerilemesi beklenen işsizlik rakamları sonrası piyasalarda kuvvetli dalgalanmalar yaşanabilir. Özel istihdam ADP raporunun beklentilerin çok üzerinde gelmesi bugünkü rapor içinde olumlu beklentiyi kuvvetlendirmekte. Bu durumda piyasaların gelen dataya olumlu tepki vermesi durumunda alımlar IMKB’yi 70bin üstüne, Vob endeks 30 kontratlarını ise 87,400 en yükseklerine kadar taşıyabilir

sanko menkul

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

CENGİZ61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sn SİMURG size sorduğum soruda ne var.Sitemmi.. kendim karar verdim aldım.Hisseyi en iyi tanıyan sizi bildiğim için sorma gereği duydum..Bu ne sinir böyle bir Sorununuzmu var yada benimle özel bir sorununuz.fvoride size sitemmi oldu dile getiriyorsunuz onu kendim beğenip almıştım.Sizin yazınız üzerine değil.. Karşınızda öğrenciniz yok..Biraz daha mesafeli konuşun..Azarlar gibi hiç yakışmadı..Bir daha sormam merak etmeyim.Bilginize güvendiğim için sorma gereği duymuştum hata etmişim..
                        Herkese hayırlı Cumalar..
                        Sizin seviyenize inmeyeceğim. Bana maliyetini bildirmeden soru sorsan iyi niyetli olduğunu düşüneceğim ve soruna cevap vereceğim. Sorunuzdaki hinlik ile vicdanızı başbabaşa bırakıyorum. Her türlü eleştiye açığım ama nakörlüğe asla prim vermem.Forumda istediğiniz gibi takılabilirsiniz ama her istedğinizi söyleyerek değil....
                        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• ARTIK'ÇI
                          kah yerde kah gökte
                          • 02 Temmuz 2009
                          • 914

msn imi patlatmislar yine..noluyor anlamadim..var midir bunun bi cozumu..

Yorum

• ARTIK'ÇI
                            kah yerde kah gökte
                            • 02 Temmuz 2009
                            • 914

Portekiz'in cds'leri 15 baz puan artisla 540 baz puanda olusuyor

portekiz'in cds'leri 15 baz puan artisla 540 baz puanda olusuyor

-matriks

Yorum

• ARTIK'ÇI
                              kah yerde kah gökte
                              • 02 Temmuz 2009
                              • 914

Haydi hayirli cumalar...

Yorum

• ufukARIKAN
                                Çalışkan
                                • 23 Eylül 2009
                                • 0

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                selam hayırlı işler

Selam verdim, rüşvet değildir diye almadılar. Hüküm gösterdim, faydasızdır diye iltifat etmediler. Eğerçi görünürde itaat eder gibi davrandılar ama bütün sorduklarıma hal diliyle karşılık verdiler.

Dedim: - Ey arkadaşlar, bu ne yanlış iştir, bu ne yüz asıklığıdır?

Dediler: - Bizim adetimiz böyledir.

Dedim: - Benim riayetimi gerekli görmüşler ve bana tekaüt beratı vermişler ki ondan her zaman pay alam ve padişaha gönül rahatlığı ile dua kılam.

Dediler: - Ey zavallı! Sana zulüm etmişler ve gidip gelme sermayesi vermişler ki, daima faydasız mücadele edesin ve uğursuz yüzler görüp sert sözler işitesin.

Dedim: - Beratımın gereği niçin yerine gelmez?

Dediler: - Zevaittir, husulü mümkün olmaz.

Dedim: - Böyle evkaf zevaidsiz olur mu?

Dediler: - Asitanenin masraflarından artarsa bizden kalır mı?

Dedim: - Vakıf malın dilediği gibi kullanmak vebaldir.

Dediler: - Akçamız ile satın almışız, bize helaldir.

Dedim: - Hesaba alsalar bu tuttuğunuz yolun fesadı bulunur.

Dediler: - Bu hesap, kıyamette sorulur.

Dedim: - Dünyada dahi hesap olur, haberin işitmişiz.

Dediler: - Ondan dahi korkumuz yoktur, katipleri razı etmişiz.

Gördüm ki sualime cevaptan başka nesne vermezler ve bu berat ile hacetim kılmağın reva görmezler, çaresiz mücadeleyi terk ettim ve mey'us ü mahrum guşe-i uzletime çekildim.

Fuzuli

Yorum

Working...
                                X

Debug Information