hakansahin Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Kahvaltı Programı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
inşallah abi...ufukARIKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHakan izmir olursa sende gelirsin artık fırsat bu fırsat kaçırma bastır;)
oyumu verdim izmire...:081:*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
helal Hakan:081::081:hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşallah abi...
oyumu verdim izmire...:081:
ama Ankara da boş durmuyor baksana
yine 5-5
Yorum
-
öne geçeriz ufuk abi:081:ufukARIKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhelal Hakan:081::081:
ama Ankara da boş durmuyor baksana
yine 5-5*********************************************
Yorum
-
Walla hakan otele gelen müşterilere de oy kullandır gari yap bişiler ona göre ;)hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröne geçeriz ufuk abi:081:
Yorum
-
güzel bir fikirufukARIKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterWalla hakan otele gelen müşterilere de oy kullandır gari yap bişiler ona göre ;)
Yorum
-
İzmir'i öne geçirdim.İzmir olursa bende gelirim inşallah ama haftasonu olmak şartıyla.Minnet ile kokma gülü, al eline sûseni,
Geçme namert köprüsünden, ko aparsın su seni.
Yatma tilki yatağında, ko yesin aslan seni.
Yorum
-
ayıpsın usta ben istanbula gelirsem hesap ödetçen miENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende izmire attım ufuk soponsorum sensin H.D:081:
:081:
;)
Yorum
-
Sponsor varsa gidelim.........:081::081:ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende izmire attım ufuk soponsorum sensin H.D:081:
:081:!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
sponsor varsa giderim Hinte Yemene,guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSponsor varsa gidelim.........:081::081:
sponsor yoksa oturur dururum k.... üstüne
Yorum
-
İzmir atakta ve % 50 ile önde, bastırın Egeliler;)ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu anda tüm seçmenler ezici bir çogunlukla ankara demiş bulunuyorlar..bu işi radyo abeyimede kasmazsam keten demesinler..ehküh..
birde seçeneklere neden belarus konulmamış,garipsedim dogrusu..heheh
Belarusa İzmir den sonraki kahvaltı da gidecez,;):081:
Yorum
-
cüzdan şişkinse neden olmasınufukARIKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayıpsın usta ben istanbula gelirsem hesap ödetçen mi
;)
Yorum
-
kahvaltıyamı gidicez bela rus A yoksam nanayda ninayamıufukARIKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİzmir atakta ve % 50 ile önde, bastırın Egeliler;)
Belarusa İzmir den sonraki kahvaltı da gidecez,;):081:
Yorum
Yorum