Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
3 Gunluk Market Profıl, 74500 ler asırı kazık fıyattı, 73475 altı fıyat ucuz fıyat,Bunun altında acılıs shortu kapatıp seyretmeyı gerektırır.Uzerı bır acılıs da yavas yavas suzülmeyı...Poc 73600 su an 3 gunluk Mp de..
Tum mesele bır malı pahalı satmak ucuzu almak, Pahalı aldıgın bır malı daha pahalı satabılırmısın,Satarsın eger trend olursa, Ama bugunkü gıbı yatay pıyasa olup da ,pahalı almanın da anlamı yoktur..74200 ustu pahalı fıyattır...
Pala Sankoyu Longa gecırdı ya helal olsun, Ben shortta beklerım...Yarına kalsın, Bugun Dow Sısteme gore sert dusecek...Yarın gaptan alırım bır sekılde...
--------------
ustad bildin fdow 10000 kirdi ve dustu ama biz arttik ve artmaya devam ediyoruz. iste sabir hem zihinsel hemde parasal. turevin turevinin turevi olunca. hersey mumkun.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
İşte burada palanın oyun planını çözmemiz gerekiyor..
Dowun düşmesine, paritelerin sallantıda olmasına karşın biz neden diriyiz..
1- Ya sonrasında bu düşüşe mislisiyle eşlik edecektir..
2- Ya da düşüşün fake olduğunu bilmektedir..
EFG longta..dahası Deutsche de alımda..
Akşam 1700 de Ben amcamın konuşması var..
Şu anlarda 23,6 fibodayız..74750
(25.5/3.8 çıkışının)
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum