Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ben dıyorumkı evın ortalama fıyatı 10.000, adamlar 100.000'e satmaya razı, ama bizim vatandaşın kaşıntısı tuttu, Illaki bana 200.000 den sat diye, bu kadar alıcı olunca o da Pocu yukarı seve seve çıkarır,
Herkonuda fikri olan bizim müthiş kültürlü vatandandaşlarımız 'EVET' fiyatlanıyor diyorlar. Müneccim pilavı yemiş, Sen ne biliyorsun ne fiyatlanıyor, Belkide tersi çıkarsa ,tepeden satalım diyorlardır.Zaten bunu bilsek fiyatlanan bir şey olmaz,Herkesin bildiği bir şey niye fiyatlansın..
Dert etme sen Al evini 200.000 TL den, çoçugun emekli olunca satar..
Malın fıyatı 75.500 (POC) şu an,Poc 77.600 oldugunda bende 200.000 TL den alıcılar arasına katılır gıbı yapıp, Fırıldak Kubilay gibi bir yerden sonra almaktan vazgeçip geri satacağım.. hehehe
Yorum