Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
açılışa bakılacak olursa " çabalama kaptan, ben gidemem" diyor..
dow 10447 kapamıştı ..127 puanlık yükselişine max 77975 görerek cevap verdik..
bugün fdow max 10467 gördü..Normalde dowun üzerine çıkamıyor çok önemli bir gelişme olmadıkça..
şu an 10456 da..
eurusd 1.29 üzerine attı ama bakalım tutunabilecek mi..
Bol şanslar..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Indıkator mantıgında close kullanmak hep sınyallerın cok hızlı degısmesıne sebeb oluyor, Sımulasyonlarda bakıyorum ,Eger ısın ıcın de close var ıse bu yanlıs kararlara sebebıyet verıyor ve terse gelmelerı sıklastırıyor..
Soylekı, Close Open uzerınde yukarı gıdıyor dıye dusunuyorsanız bu muhtemelen yanlıs karar halıne donusuyor,cunku az sonra close open altına gıdınce de asagı gıdıyor dıye dusunuyorsunuz.Daha sonra tekrar yukarı, bu da sınyallerın cogalmasına ve komısyonların artması demektır..
Close su an ıcın fıyatın nerede oldugunu soylemesıne ragmen aslında yon hakkında yanlıs bır bılgı verıyor..Bu nedenle close yerıne her zaman hıgh ve low uzerıne ındıkator kullanınız..
Close yerine (Düş+Yük)/2 kullanmaya başladım..
Dediğin gibi daha mantıklı görünüyor..
Eyvallah..
Gerçi daha önceleride bu konuya değinmiştin ama kulak arkası yapmıştık..
Terste kalınca ister istemez yeni arayışlara giriliyor..
"Bir musibet, bin nasihatten daha iyidir " diye boşuna dememişler..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Bir zamanlar daha iyi olur düşüncesiyle, c yerine ortalama fiyatı denemiştim.
Düz mantık, en iyisi bu olması lazımdı.
En temel göstergelerle falan epeyce inceledim.
Farketmedi, hatta daha kötü sonuç verdi diyebilirim.
İstediğin kadar ara, gelinen yer..
koca bir daire etrafında başlangıç noktasıdır.
Yorum