faiz ve döviz düşerse teyit gelecek yukarıya.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
içerde muhbirleri var desene fikret abiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercuma günü son dakikalarda kapatılan açığa satışların sebebi sanırım MB haberinin önceden alınması idi.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
O zaman Yemekçi'yi de trene alalım da hop hop yukarı yapalım artık...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMB bir haber yolladı, devamı da gelir artık. Bankalar üzerindeki baskının azalacağına işaretti bu haber. Kredilerde artış durmuştur deniyor,
Now long time.
62.000-66.000 arasına sıkışacak bant, sonra ne tarafa kırılırsa,
bence yukarı.
Ama sanal olarak olmasın bu sefer Yemekçi
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
" TURKIYE CUMHURIYET MERKEZ BANKASI, DALGALI KUR REJIMININ TEMEL ILKELERI VE
ISLEYIS BICIMI ILE CELISMEYECEK SEKILDE DOVIZ REZERV SEVIYESINI ARTIRMAK
AMACIYLA DOVIZ ARZININ DOVIZ TALEBINE KIYASLA ARTTIGI DONEMLERDE DOVIZ ALIM
IHALELERI DUZENLEMEKTEDIR. BU CERCEVEDE 21 ARALIK 2010 TARIHLI "2011 YILI PARA
VE KUR POLITIKASI" DUYURUSUNDA BELIRTILDIGI UZERE, ICINDE BULUNDUGUMUZ YILDA
DOVIZ REZERVI BIRIKIMINE GUNLUK 50 MILYON ABD DOLARI SATIN ALINARAK DEVAM
EDILMISTIR. SOZ KONUSU DUYURUDA IHALELERIN ASIL OLARAK ACIKLANAN YILLIK PROGRAM
CERCEVESINDE YURUTULMESI ESAS ALINSA DA, DOVIZ ARZINA ILISKIN ONGORULERIN
DISINDA ONEMLI GELISMELER OLMASI DURUMUNDA ONCEDEN DUYURULARAK IHALE
PROGRAMLARINDA DEGISIKLIKLER YAPILABILECEGI BELIRTILMISTIR................"
Bunu ben mi yanli yorumluyorum?MB burada döviz arzı fazla olduğu için çok alıyordum ama şimdi arz azalacak ya da talep artacağı için döviz alımını azaltıyorum demiyor mu? O zaman döviz tırmanmaz mı?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sn poritino işinizi sağlama almadan hareket etmek istemiyorsunuz heralde Yemekçi dostumuzu ikna edince pisikolojik olarak rahatladığınız anlaşılıyorporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO zaman Yemekçi'yi de trene alalım da hop hop yukarı yapalım artık...
Ama sanal olarak olmasın bu sefer Yemekçi
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Daha duuur...Daha Volvo binecek,Karınca binmiştir(?), Efe yi daha sonra alacağız treneeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn poritino işinizi sağlama almadan hareket etmek istemiyorsunuz heralde Yemekçi dostumuzu ikna edince pisikolojik olarak rahatladığınız anlaşılıyor
Neyse ben bir süre kaçar....
Volvo senin Almanya'mı vardı bu arada?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
doğru yönde olduğumuzu umut edip 14:45 bekleyelim sağolasın fikret abiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDABİ DABİ nedir diye soran olursa, cevap saat 14.45'te verilecektir.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Yok bir daha mı Almanya tövbe. En son 3 Mayıs'ta oradaydım.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDaha duuur...Daha Volvo binecek,Karınca binmiştir(?), Efe yi daha sonra alacağız trene
Neyse ben bir süre kaçar....
Volvo senin Almanya'mı vardı bu arada?
Ben trenden hiç inmedim ki
Yorum
-
TOBO dan OBO dan sonra bir de DABİ DABİ formasyonu ekleyecen yani literatüreFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDABİ DABİ nedir diye soran olursa, cevap saat 14.45'te verilecektir.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Selamlar...Günün bandlarını alabilir miyiz?culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercümleten iyi seanslar
76800ler bandlardan birisini oluşturur mu merak ettim...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum