cümleten günaydınlar
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostlar sabah iştahı yerini biraz geri gevşemeye bırakır mı dersiniz bankalarda kademeler birer ikişer yukarıya doğru alın dıKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Teşekkürler sn taka..İş yoğunluğunu tavan yaptığı şu dönemde doğru düzgün paylaşımda bulunamıyorum..kendm %100 zaman ayıramasamda sizlerin paylaşımları benim için yetiyortaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar adını zikretmek istemediğim birçok forum sitesindeki bütün defultlarımı ve üyeliklerimi silmiş bulunuyorum.inşallah bundan sonra meclisimizde elimden geldiğince paylşımlarıma devam etmeye çalışacağım.tabiiki zaman elverdiğince.Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
-
10:52 >>10017karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterapsd durum nedirKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Rahat durmak bize yakışmazculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar
yarının bantları
orta bant : 83600-82750
dış bant : 84025-82325
bantlar fazla uzak olması
dış bandıda yukar kırmışlar
bu demek gevşeme oraya kadar olablirKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-