bir kenara not ettiğim rakamlar 83575,84475,82050,81475
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu bar kapanışı 82.675 ve altı olursa ilk direnç noktamız 82.975 olarak görünmekte..EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saatlik..yarın kalın yeşil yukarı atak yaparak direnç noktasını gösterecek...kalın kırmızıda .tepki için şort noktası için yukarı atak yapacak..seans içinde paylaşabilirim inşallah

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
kafasına koydular alıp yukarıda gidebilirler niyetleri bozukEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu bar kapanışı 82.675 ve altı olursa ilk direnç noktamız 82.975 olarak görünmekte..Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
barı o aralıkta kapatmadılar....eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkafasına koydular alıp yukarıda gidebilirler niyetleri bozuk
yeşil yerine döndü..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
[QUOTE=karınca06;330567]beklediğim hareket sonunda geldi....yukarıdakı yazımdan sonrakı işlemler 81400 de bıraz dınlenebılecegımızı amaoranın kırılarak daha sonra 84000 e yolculugun baslayacağını teyıt eder türde.....
aman dıkkat short olanlar parayı sıfırlayabılırler.....[/QUOTE]
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershort kovalayan dostlar dıkkatlı olun 81400 tutmazsa 84000 de alırız nefesi......
matriks ekranım yok izleyemıyorum ama long olarak arkama yaslandım.....karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın 84000 görülürse şaşırmam........
herkes short peşinde koşuyor......acılışla olmadı ama hafta sonundan yazdığım 84000 rakamı 83975 le görüldü.....karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi pala yoruldun mu.....
en gec yarın sabah 84 olmalı.....
kırılırsa eskı tepe 92500 e gıderız.....
kendınıze ıyı bakın...
ABV..
Yorum
-
shortları giyin ki.. pala yukarı sürsün..

Selam, kolay gelsin dostlar..........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
sealmlar selim abi..aramızda short yok çok şükür..biz de akıllandık zamanlaguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershortları giyin ki.. pala yukarı sürsün..

Selam, kolay gelsin dostlar..........Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84000 kırılmazsa kucuk bır duzeltme gelebılır.........
ve duzeltme geldı bakalım nerde bıtecek....
duzeltme bıttıkten sonra hedef 92500 gibime geliyor....
bakalım teyit gelecekmi.......
Yorum
Yorum