Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
79400..
hele bi beş dakka 79400 üstünde dursun..da..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTehlike atlatıldı bence...
beş dakkalıklar bi beş dakka bi oh desin önce bi hocam!

gıpır gıpır..
sanki muhteşem efendinin yeni gözdesi mübarek!
Yorum
-
Sırada var 79700serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhele bi beş dakka 79400 üstünde dursun..da..
..
80825 den gelen sat sinyalinin dönüşü demek olacak.
Yorum
-
pişman oldum.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster500 den uzun oldum.
son gelen 225 puanı vereyim de rahatlasın.:(
Yorum
-
Kafanı karıştırmadım inşallah.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpişman oldum.
son gelen 225 puanı vereyim de rahatlasın.:(
Az yazmamda fayda var gibi
Yorum
-
Olur mu serdar abi, seninle hiç alakası yok.serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKafanı karıştırmadım inşallah.
Az yazmamda fayda var gibi
ben hata ettim, aslında aşağı görünüyordu ama aceleyle erken kapattım.
senin yazdıkların gerçekten çok değerli.:081:
Yorum
-
Katılıyorum sn.serdarkuş'un yazdıkları çok değerli.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlur mu serdar abi, seninle hiç alakası yok.
ben hata ettim, aslında aşağı görünüyordu ama aceleyle erken kapattım.
senin yazdıkların gerçekten çok değerli.:081:
Lakin anlamadığım şey şu; Serdarkuş'a abi diyorsun.Yani sen 62 yaşında olduğuna göre, o 70 yaşında falan mı

not:kağıdım hazır karlıyken full sattım. kuşlar kadar özgürüm. artık yeni hedeflere kitlenmek üzere konsantre olacağım.
Yorum
-
Ustalar hata yapmaz..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterindikatör dibe inmeden uzun açtım, hata buydu.
hata yaptık derler!
Yorum
-
dün de benzeri olmadı mı?serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi..komplo teorisi..
800 lerde işlemi kaçıranlar..bi daa gelirse diye bekliyorsa.. bi daa oraya gelir mi..bi daa oraya gelirse, döner mi?
80.500 üzerine çıksa da short açsaydık diyenlere çok güzel ders verdi.
şimdi yine olması muhtemel.
keşke olsa...
Yorum
Yorum