selam baba poritino yazını görmek güzel
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Selam dostum..Hosgeldin. Burda baba degilim..VOB'un comezi ve ters indikatoruyumfalcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam baba poritino yazını görmek güzel
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
dostum sen benim gözümde hep babasın evvelallah sen vobunda babası olursun ben buna nanıyorum hoşbuldukporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam dostum..Hosgeldin. Burda baba degilim..VOB'un comezi ve ters indikatoruyum
Yorum
-
30-100ve x30yvade günlükler bugün al vermiş
son sinyal tek li mi? çiftli mi olacak?

ortaya karışık
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
bende aynı şubat vade 1,572 ortalama ile...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseans izlemeden bugün telefon yardımı ile uzun bir aradan sonra Dolarda KISA pozisyon aldım
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
günaydın..
bol kazançlar...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Gunaydin ..Kaparsan haber eder misin abi?yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydı dostlar
kisada yakalandık hayırlısı bakalımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Beyler Garan'in hacim iyice dip yapti...Bu bir kirilma habercisi mi olacaaak yoksa buralarda birkac gun dinleneyim de yoluma bakayim mi diyecek?
izliyoruz bakalim.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Sevgili paritino bu ara fazla buaraya bakamıyorumporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydin ..Kaparsan haber eder misin abi?
geç gördüm
henüz kapamadım
zaten biraz vermişler
henüz çok olumsuzluk var diyemem
ama en yükseğe göre bayağı aşağıdayız
vede sabah spotu alırlarken vobu almadılar
bir satış gelecek gibiKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Ben bu saatlerde gelen ani alim dalgasini artik asagi gidecegimizin habercisi olarak yorumluyorum. Normalde yukselecekse 80800 lere salip orada bekleyerek 15:30 a kadar oyalaniyor olmalari gerekirdi...tabii bence.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili paritino bu ara fazla buaraya bakamıyorum
geç gördüm
henüz kapamadım
zaten biraz vermişler
henüz çok olumsuzluk var diyemem
ama en yükseğe göre bayağı aşağıdayız
vede sabah spotu alırlarken vobu almadılar
bir satış gelecek gibi
15:30 sonrasi kirmizi barlar bekliyorum ya da umuyorum.
Imza ters indikator Poritino
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum