FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pala kesin viskiyi fazla kaçırdı oda buraya ayna olarak yansıdı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Saatlik EW nin 1-2 dalgasının onayı için 81400-500 bir daha görülmeli.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasan abi bu elliot gibi birşey. değerlendirmek lazım. kafa patlatında bir sistem geliştirelim
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hazır senin sistemler varyaVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasan abi bu elliot gibi birşey. değerlendirmek lazım. kafa patlatında bir sistem geliştirelim

başkaya gerek yok sanırımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
82200 e dikkatttttttttttttttttttttttttttttttttttt.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydın dostlar
Volalite iyidir
zaten zurnanın zirt dediği yerlere gelmişizBugünlerde işler yoğun fazla bakamıyorumyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar kolay gelsin
pozitife doğru gidiş var
çok aşağı yukarı vurdular
bu donüş işaretidir.
işlemler olumlu
82.200 üstü daha iyi olur gibş
ben flat
bu nedenle olumlu düşünmeme rağmen işlem yapamadım
flat durumdayım
dow 10.500 lere kadar çekilebilir
buda bizimkilere burdan toplama fırsatı verebilir
buda bir yerde aklımızda olsunKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
arkadaşlar şu konuda anlaşalım,ew ile ilgili yorumlarım sadece düşüş içindeki kısa yükseliş analizidir.yoksa düşüş henüz tamamlanmamıştır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum