85.300 yine short
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bizden aldigi maaslar yabanciya gitmiyor diye seviniyorumFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroh oh suyundan da isterük

Allah razı olsun pala, bugün kaç maaş verdin bana biliyor musun?
Bundan sonra her hareketinde sunu der misin : ' bu karinca iciiiin...Bu yemekci iciiiiin..bu Poritino iciiin'
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
öyleyse hesap numaranı gönder kardeşim, hemen havale yapayım.;)poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizden aldigi maaslar yabanciya gitmiyor diye seviniyorum
Bundan sonra her hareketinde sunu der misin : ' bu karinca iciiiin...Bu yemekci iciiiiin..bu Poritino iciiin'
825 flat.:081:
Yorum
-
Haber ne acaba? Ben ogleden sonra yerime geldigim icin calisirken ancak piyasa degerlerini ve burayi izliyorum da.culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5000 civarı poz açıldı yanlış görmüyorsam bu haberle.pala sizce ne açmıştır.bence şort çünkü yine yanılmıyorsam benim hesaplarıma göre kapanmamış 5000 civarı long poz vardı.sıra onlarda diye düşünüyorum...
Himm sanirim buymus: Fıtch/berker: Not artırımı ıcın secım sonuclarını gormek gerekıyor - cnbceSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum