yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostlar flatım sizlere kolay gelsin.yukarı gideceğine inanmadığım piyasayı sadece seyrederim.zira ne düşüyor nede çıkyor.beklentim net gerçekleninceye kadar seyirciyimŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
noldu birden bir aşağı bir yukarıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
fnt dostum cihaz problemini çözebildinizmi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
problem devam ediyor, hele bayramı bir atlatayım, sonra bakacağım çaresine.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfnt dostum cihaz problemini çözebildinizmi.
internet düzeldi, dün 5 dk arayla kesilen internet bugün hiç kopmadı.
matrikste normalde birşey yok, grafik güncellerken vs. çok donma oluyor.
bayram ola hayrola...
Yorum
-
dost meclisimizin tüm dostlarının mübarek kurban bayramını şimdiden kutlarım.en güzel bayramlar meclisimizin olması dileği ile.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Bear_Bull Nickli Üyeden AlıntıBear_Bull Nickli Üyeden AlıntıBear_Bull Nickli Üyeden Alıntı..........Bear_Bull Nickli Üyeden AlıntıMeşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
1 hafta kafa dinleyin enerjileri depolayin..pazartesi yarim gun oldugu icin piyasanin bayram rehavetinde olacagini dusunuyorum. Bence herkes piyasalari bos versin de sevdikleriyle gecirebilecegi zamanin daha degerli oldugu su donemleri iyi kullansin,,,
Herkese iyi bayramlar. 9 gun sonra gorusmek dilegiyle. Yeni katilimcimiz tekressama da hosgeldiniz diyorum...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
en düşük 87850 görüldü ve yukarı döndü gercekleşen işlemler daha aşağı beklentılerımde hayal kırıklığı
yarattı ve elımdekı shortları kapattım.pazartesi günü mc saatınden sonrakı hareketler sert olursa bugune kadar bayramdakı short beklentımın aksıne long gırebılırım.
Yorum
-
iyi akşamlar arkadaşlar
öncelikle herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum.bir seanslık günün bantları...
orta bant:89150-88250
dış bant:89600-87750
88825 üstünde yukarı,88525 altında aşağı yön güç kazanır.
22 kasımda görüşmek dileğiyle....
Yorum
-
ben riskli olmasına rağmen bayrama long gireceğim
yurt dışı pariteden dolayı gevşek
bu ciddi bir risk
fakat abd de veriler son zamanlarda bayağı iyi geliyor
bu devam edecek sanırım veya beklentim oyle
paritenin olumsuzluğu bir yerde dengelenecek
hafta başı biraz daha yurt dışı bozulsa bile haftayı olumlu kapama ihtimalı var
bizdede en düşükten 1000 puana yakın şuan tepki var
88.800 u baz alarak karar vereceğim