Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Sizden de,FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum süpersin, Allah razı olsun.
kendimize hayrımız yok bari size faydamız olsun.
Bayram sonuna kadar ıstirahate çekildim işlem yok.
Dün saçmalama hareketlerinde tepeden yakaladığımız kısaları elden bıraktık moraller sıfır.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
dün ben de saçmaladım.Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSizden de,
kendimize hayrımız yok bari size faydamız olsun.
Bayram sonuna kadar ıstirahate çekildim işlem yok.
Dün saçmalama hareketlerinde tepeden yakaladığımız kısaları elden bıraktık moraller sıfır.
uzundan aldım, kısadan aldım, sonra uzunda internet kesintisi ve matriksin donması sonucu stop imkanı vermeden aldığım karları geri verdim.
kısmet diyorum, başka birşey demiyorum...
Yorum
-
bugün yarın ve p.tesi tek seans "bence" yatay gibi olacak, asıl bayramdan sonra yükseliş olur.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret abi ne diyorsun ? İkinci seans daha güzel geçer mi ? şu avrupa'dan gelen haberler keyifleri kaçırsa da benim halen ümidim var.
dün satanlar sattı, bayram riski vs. diye.
kalan sağlar bizimdir...
Yorum
-
Şunu da öne alalım da arkadaşlara bilgi olsun,hatırlatma olsun. sabah açılışta mala zıplayanları strese soktular. bu elbetde benim şahsi fikrimdir. kimseyi bağlmamalı.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNasıl ama

Perşembe açılışta zıplamayın mallara, ikinci seansda denenecekse denenmeli.Bu da ek bilgi olsun.

Yorum
-
Kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek 
Her zaman dediğim gibi bu piyasalar biz kazanalım diye kurulmuş yerler değil,
bizdeki ise hastalık (işlem yapma hastalığı), 1 senede biriktirdiğimizin karların yarısını bir günde geri verecek kadar da becerikli olunca yapacak başka şey kalmıyor.
arada sırada işlemsiz kalmaktan başka.
2009 karlarından kaldı elde 3 ün biri ne yapsak onlarıda gerimi iade etsek, paran yok derdin yok en iyisi.:081:
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
volvo sen de hızlı trader olmaya adaysın, gerçekten:081:VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞunu da öne alalım da arkadaşlara bilgi olsun,hatırlatma olsun. sabah açılışta mala zıplayanları strese soktular. bu elbetde benim şahsi fikrimdir. kimseyi bağlmamalı.
Yorum
-
Senden kapmaya çalışıyoruz abi birşeyler.Ama daha yol katetmem gerek sana yetişebilmek için:081::081::081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolvo sen de hızlı trader olmaya adaysın, gerçekten:081:
Yorum
-
yanıma gel, staj yap, yemek+su+yol parası+sigorta bendenVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSenden kapmaya çalışıyoruz abi birşeyler.Ama daha yol katetmem gerek sana yetişebilmek için:081::081::081:

Yorum
Yorum