sağlam AL dedi, 925'e yazıldık bakalım
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
:081::081::081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağlam AL dedi, 925'e yazıldık bakalım*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
pala longa inandırmaya çalışıyor.sabah olduğu gibi.shortları stoplatıyorŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
pala da long kapatıyor, ben tamamen kısaldım. biraz uyumak istiyorum.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala longa inandırmaya çalışıyor.sabah olduğu gibi.shortları stoplatıyor
Yorum
-
ey yy pala bu iş kedi fare oyununu geçti nereye vuracaksan vurda bizde rahatlayalım.ben yoruldum sen yorulmadınmı?ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
825 şelale başlangıcıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
17.30'a kadar bekliyorum stop içinFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershortta ısrar ediyorum.
bugün son trade, 73.800'de kapatırım gelirse, yoksa 74.400'de stoploss
Yorum
-
V0b: 5 d.
serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster..
74000 altı kırmızı bölge..
...
74000 görüldü, bir altı yok!
Sevilmez mi hocam bu çizgiler?
74000 altı halen kırmızı bölge..
Yukarı için de önce bir 325 lazım!
Yorum

Yorum