tüm dostlara hayırlı iftarlar iyi akşamlar.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
hayırlı akşamlar, teşekkürler emekleriniz için.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertüm dostlara hayırlı iftarlar iyi akşamlar.
Yorum
-
Tutar mı tutar bilinmez.
EW ciler ne der bu işe ? varmıdır bir açıklaması?
Ben uyarmıyım bu çizime ? uymam
kimseninde kanına girmem. 
herkesin kendi stratejisi risk anlayışı var, benimki sadece VOB dan günlük harçlık almak. Çok büyük kazanmak gibi bir saplantım yok.
Belki gözden kaçmıştır diye bir göstereyim dedim.
iyi geceler.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
günaydın,hayırlı kazançlar dostlar meclisi.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
günaydın
bol kazançlar...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
bugün dün kaldığımız yerden devam edeceğiz sanki.
dün 75.300'den AL diyen sistem, 1 dk sonra aynı yerden
SAT sinyali üretmişti, burada paylaşmıştım.
ne olduğunu bile anlayamadan matriksin azizliği ile
stop yapamadım. 75.000'in altında stop yapabildim.
günlük bakınca zarar yok ama...
bugün yine 75.000 üzeri olacağız galiba,
çok iyimserim bu konuda, belki de boğalıktandır.
Yorum
-
650-700 hacimli geçilmeli aksi durum sakata gidecek.400-550 fazla sallandı.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Sat dedi şimdi de. ne yapsam ki?FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağlam sistem AL verdi
Yorum
Yorum