Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aynen...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkes 77000 biliyor palada biliyor bence hedef burası olamaz.daha üst basmaklarda hedef aramalı.herşey ortadayken pala neden düzeni bozsunki.
Hereksin bildigini yapacak olsaydı 77.000 görmeden 76.7xx lerden döndürmesi lazımdım ve ben o niyetle sabah 76.725'den kısa açtım
, tutmadı melesef............saglık olsun...
Ama hedef çok ani şekilde olacak olsa bile daha yukarılar sanki.........................Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
online gözüküyon amaFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershorta geçtim ve denize kaçıyorum.
bol şanslar.

sakın ekran başında değilim deme
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershorta geçtim ve denize kaçıyorum.
bol şanslar.
İyi eğlenceler dostum.
Denize Mersin'e Gel.
Yorum
-
76600-650 korunmalıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
mesajınız alınmıştır ve uygulanmıştır.dandiğinde yardımıyla hesap yerinde kesilmiştir;ancak bende bugünlerde bir panik atak oluşmaya başladığı için 77250 short-76850 kapatla flatı tercih ettim.abv.en iyisidir bence.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershorta geçtim ve denize kaçıyorum.
bol şanslar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Herkese iyi akşamlar..
fikret abi kendi adıma yoğun bir tatil hazırlığı içindeyim..1 ağustos ta tatile çıkacağım içim işleri bitiryorum.Tatilde kuşadsında olacağım inşallah..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilginç olan tek şey, müdavimlerin yazmaması...
26-27 para girişi ne durumda acaba??Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
x100 8 kurum 68.422.460ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
dostum, ben gündüz denizde olduğum için bilgisayar haliyle kapalı oluyor,EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese iyi akşamlar..
fikret abi kendi adıma yoğun bir tatil hazırlığı içindeyim..1 ağustos ta tatile çıkacağım içim işleri bitiryorum.Tatilde kuşadsında olacağım inşallah..
26-27 para girişi ne durumda acaba??
vob aracı kurum işlemlerini yani pastayı bile başka yerlerden bakıyorum.
yarım yamalak para girişi de yanıltıcı olur.
26 temmuz çıkış -3.7 görünüyor bende
27 temmuz giriş 49.8
Yorum
-
26 temmuz -3.777.620ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster27 temmuz giriş 49.8Dostlar hangisitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterx100 8 kurum 68.422.460
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum